Головні новини

"Сокіл" - "Ураган": прев'ю матчу 4-го туру (+ онлайн трансляція)

В суботу, 12-го жовтня, футзальний "Ураган" проведе черговий поєдинок у Favbet Екстра-лізі. Команда Максима Павленка у гостях зустрінеться з хмельницьким "Соколом".


"Соколята" у поточному сезоні зовсім не хапають зірок з неба, адже у попередніх матчах здобули лише три очки обігравши одного з аутсайдерів турніру одеський "Епіцентр К Авангард" - 2:1. В інших двох матчах хмельничани не знайшли контраргументів у протистоянні з "Кардиналом-Рівне" (1:2) та столичним "ХІТом" (1:4). Такий скромний доробок забезпечив "Соколу" сьому сходинку турнірної таблиці за підсумком трьох зіграних матчів.

Лише на один пункт випереджає "соколят" "Ураган", що з чотирма очками наразі розташувався на четвертій позиції. При цьому "дракони" провели лише два поєдинки і за втраченими очками є лідерами турнірних перегонів.

У завтрашньому матчі візьме участь лише один футболіст, що встиг пограти в таборі обох команд. Це Руслан Шеремета, що розпочав свою футзальну кар'єру у складі тоді ще першолігового "Спортлідера-2" і згодом доріс до "основи" хмельницького клубу.

Завтращній матч стане першим для "Сокола" на рідній арені в новому сезоні - у спорткомплексі ГУНП нарешті завершено реставраційні роботи, тож "соколята" вперше випробують новий паркет рідної арени. Нагадаємо, попередні два матчі хмельничани провели у Кам'янець-Подільському.

Матч розпочнеться о 12:00. Пряма трансляція матчу доступна за посиланням нижче.

"Сокіл" (Хмельницький) – "Ураган" (Івано-Франківськ)
12 жовтня.
Favbet Екстра-ліга, 4-й тур. м. Хмельницький, СК ГУНП - 12:00
Арбітри: Г. Гора, Д. Каркаєв (обидва – Київ)
Третій арбітр: Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: М. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Пряма трансляція: