Головні новини

"Прикарпаття" - "Металург" - 2:1. Перша домашня перемога!

"Прикарпаття" вперше перемагає вдома - під натиском команди Володимира Ковалюка не встояв запорізький "Металург".


Після стартових 12 турів, можна зробити висновок, що запорізький "Металург" не виправдовує своє перебування в Першій лізі. Отримавши досить несподіване підвищення в класі, клуб зміг здобути лише одну перемогу і поки що прописався на останній сходинці.

Матч проти "Прикарпаття" почався для команди не кращим чином - швидким пропущеним голом. Півзахисник господарів Кузьмин вирішив пробити з-за меж штрафного, що стало несподіванкою для воротаря. У наступні хвилини гра також проходила на половині поля "Металурга", що було цілком логічно. Однак запорізький клуб дуже активно провів останні 5 хвилин тайму і зміг зрівняти рахунок. Єдина небезпечна атака гостей завершилася точним пострілом Чернія. На перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.

У другій половині обидві команді виглядали досить активно, створивши на двох декілька непоганих моментів. Ключовий момент матчу трапився на 67-й хвилині, коли футболіст "Металурга" Кулинич отримав другу жовту картку і пішов в роздягальню задовго до кінця гри. У меншості оборона гостей почала давати тріщини, чим швидко скористалися гравці "Прикарпаття". Отримавши передачу від партнера, Дербах зміг досить впевнено пробив голкіпера - 2:1.

Кінцівка гри запам'яталася непоганими моментами у виконанні "Прикарпаття", проте дуже впевнено на стрічці діяв Леонідов. Господарі змогли провести досить непоганий матч, їх перемога не повинна викликати особливих питань. Команда з Івано-Франківська обходить "Чорноморець" і піднімається на 9-у позицію. "Металург" же на звичному для себе останньому місці.

Чемпіонат України. Перша ліга. 13 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Металург» (Запоріжжя) - 2:1 (1:1)
 Голи:
Кузьмин (4), Дербах (74) - Черній (41).
Прикарпаття: Новак, Борисевич, Бочкур, Француз, Конкольняк, Дербах, Оринчак (Семотюк, 90+3), Кузьмин, Шпирка (Януш, 64), Цюцюра (Дитко, 84), Барчук.
Металург: Леонідов, Бєлоусов, Кулинич, Сарапій, Мягков, Разуваєв (Дяченко, 75), Загоруйко, Трояновський (Петров, 58), Сачко, Могильний (Лихобабенко, 86), Черній.
Попередження: Барчук (88) - Кулинич (27), Разуваєв (71), Бєлоусов (87), Сачко (90+2).
Вилучення: Кулинич (66, повторне попередження).

UA-Футбол