Головні новини

Наші профі. Футзал: гольовий почин Шотурми

Петро Шотурма відкрив лік голам у Favbet Екстра-лізі, "Сталіца" Тараса Королишина продовжила безпрограшну серію - про це і не тільки в традиційному огляді "Наші профі. Футзал".


Білорусь. Вища ліга. 4 тур
"Охрана-Динамо" (Мінськ) - "Сталіца" (Мінськ) - 1:3
Тарас Королишин (С)
виходив на паркет у першій п'ятірці.

"Сталіца" Тараса Королишина в недільному дербі завдала поразки "Охрані-Динамо" - 3:1. Наш краянин виходив на паркет у першій п'ятірці гостей. Завдяки перемозі "Сталіца" наздогнала у турнірній таблиці "БЧ" і тепер ділить з гомельцями другу-третю позицію Вищої ліги.

Чехія. Кубок Чехії. 1/8 фіналу
"Спарта" (Прага) - "Олімпік" (Мельнік) - 9:2
Павло Русак (О)
залишився на лаві для запасних.

"Олімпік" Павла Русака продовжив серію невдач в сезоні. На вихідних "оілмпійці" вилетіли із розіграшу національного кубка, програвши празькій "Спарті" - 2:9.

Польща. І ліга. Група "Південь". 2 тур
"Максфарбекс" (Бусько-Здруй) - БСФ "Бохня" - 6:3
Василь Кефа (БСФ)
виходив на паркет у першій п'ятірці.

Без очок у І лізі Польщі й надалі перебуває БСФ "Бохня" - на вихідних команда Василя Кефа поступилась "Максфарбексу" (3:6). Після двох турів "Бохня" перебуває у зоні вильоту, посідаючи десяту сходинку групи "Південь".

Україна. Favbet Екстра-ліга. 2 тур
"Сокіл" (Хмельницький) - "ХІТ" (Київ) - 1:4
Орест Боргун (О)
виходив на паркет у першій п'ятірці.

Першу перемогу в новому сезоні Favbet Екстра-ліги здобув столичний "ХІТ". У гостьовому поєдинку Боргун і Ко здолали хмельницький "Сокіл"  - 4:1. За підсумком туру "ХІТ" зберіг за собою п'яту позицію чемпіонату.

"Продексім" (Херсон) - "Епіцентр К Авангард" (Одеса) - 11:2
Петро Шотурма (П) виходив на паркет у другій п'ятірці і на 6-ій хвилині відзначився голом. Ігор Корсун (П) виходив на паркет у другій п'ятірці.

Чинний чемпіон України херсонський "Продексім" у звітному турі познущався над одеським "Епіцентром К Авангардом" - 11:2. Один з голів "мельників" в активі Петра Шотурми. Завдяки перемозі "Продексім" очолив турнірну таблицю чемпіонату і в хорошому настрої готується до протистояння з франківським "Ураганом".

Відеоогляд матчу "Продексім" - "Епіцентр К Авангард" (гол Шоруми з 0:42):