Головні новини

"ІФНТУНГ" розпочав сезон з поразки

У стартовому турі чемпіонату України серед ЗВО "ІФНТУНГ" зазнав прикрої поразки від чинних чемпіонів.


А все починалось доволі вдало для команди Ігоря Храбатина - вже на 25-ій хвилині Наталісіо Гомеш виявився найбільш спритним на добиванні і вивів "нафтовиків" вперед. Та під завісу першого тайму тернополяни перевернули все з ніг на голову. З 40-ої по 42-гу хвилини влучні удари Маланчука та Голодриги дозволили гостям піти на перерву лідерами - 1:2.

Після відпочинку "свіжий" Михайло Остапчук відновив статус-кво - 2:2. Щоправда, рівний рахунок протримався не довго - за п'ять хвилин по тому Засенко вивів "педагогів" вперед (2:3). До кінця матчу гості невикористали кілька хороших шансів, щоб збільшити перевагу, та Михайло Ходорко більше не пропускав - 2:3 на користь чинних чемпіонів Студентської ліги.

"ІФНТУНГ" - ФК "Тернопіль-Педуніверситет" - 2:3 (1:2)
1 жовтня
. Чемпіонат України серед ЗВО, конференція "Захід", 1-й тур. Ів.-Франківськ, СК ІФНТУНГ - 100 глядачів.
Голи: Гомеш, 25, Остапчук, 52 - Маланчук, 40, Голодрига, 42, Засенко, 57.
"ІФНТУНГ": Ходорко, Гнатів, Коржак, Ю. Гладенький, Конрад, Цвеюк, Марідом, Асаре, Бондарук, Луцький, Гомеш. На заміну виходили: Балан, А. Гладенький, Остапчук, Павлюк, Івук, Секрета, Захарій. Головний тренер: Ігор Храбатин.
"Тернопіль-Педуніверситет": Рогаль, Заставецький, Савка, Засенко, Миронюк, Мостовий, Маланчук, Голодрига, І. Когут, Луцик, М. Когут. На заміну виходили: Волохатий, Онищук, Рудзевич, Волошин, Шевчук, Нола, Омаров. Головний тренер: Андрій Івегеш.