Головні новини

Перша ліга U-19. 3 тур: третя поспіль звитяга "Прикарпаття"

У 3-му турі Першої ліги U-19 команда Сергія Пташника у гостях здолали львівське "Динамо", тоді як "Ніка" вдома залишилась без очок.


У принциповому протистоянні у Львові "Прикарпаттю" вдалось першими відкрити рахунок у матчі - Юрій Радульський неймовірним за траєкторією ударом зі штрафного вразив ворота господарів. Ще у першому таймі франківцям вдалось подвоїти перевагу. Цього разу постарався Андрій Хома, що реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером - 2:0. По перерві спочатку Попович скоротив відставання у рахунку, а згодом Андрій Хома оформив дубль - 3:1. Все ж останнє слово цього дня було за львів'янами, які відзначились зусиллями Поповича - у підсумку, 3:2 на користь "Прикарпаття".

"Динамо" Львів - "Прикарпаття" - 2:3 (0:2)
25 вересня.
Перша ліга U-19, група 1, 3-й тур. Львів, стадіон "Динамо" - 13:00.
Голи: Цар, Попович - Радульський, Хома (двічі)

А от франківська "Ніка" свій матч звітного туру програла. Вдома команда Анатолія Полякова поступилась одноліткам з "Ниви" - 1:2.

"Ніка" - "Нива" Вінниця - 1:2 (1:2)
25 вересня. Перша ліга U-19, група 1, 3-й тур. Ів.-Франківськ, "Хет-Трик Арена" - 12:00.

В інших матчах ігрового дня чернівецька "Буковина" розгромила "Поділля" (5:0), а "Гірник" вдома завдав першої поразки луцькому "Адреналіну" - 2:0.

Після звітного туру "Прикарпаття" закріпилось на вершині турнірної таблиці групи 1, показавши стовідсотковий результат у трьох зіграних зустрічах. Актуальна турнірна таблиця Першої ліги U-19 доступна у розділі ТУРНІРИ нашого сайту.

Наступний тур пройде 2-го жовтня. Цього дня "Прикарпаття" вдома зустрінеться з "Гірником", а "Ніка" також на власноvу полі зіграє з чернівецькою "Буковиною".