Головні новини

Наші профі. Жінки: "Ладомир" пробився до чвертьфіналу кубка

Вероніка Андрухів відзначилась двома голами у Вищій лізі, а "Ладомир" Тетяни Аполлоніної пробився до чвертьфінальної стадії національного кубка - оглядаємо черговий вік-енд у змаганнях з жіночого футболу для прикарпатських професіоналок.


Жінки. Вища ліга
12 тур

"Житлобуд-1" (Харків) - "Житлобуд-2" (Харків) - 2:1
Вероніка Андрухів (Ж-2)
відіграла весь матч і на 18-ій хвилині відзначилась голом. Любов Мохнач (Ж-2) увійшла у гру на 84-ій хвилині. Роксолана Кравчук (Ж-2) залишилась на лаві для запасних.
5 тур
"Житлобуд-2" (Харків)
- "ЕМС-Полісся" (Плиски) - 7:0
Вероніка Андрухів (Ж-2)
відіграла весь матч і на 22-ій хвилині відзначилась голом. Роксолана Кравчук (Ж-2) і Любов Мохнач (Ж-2) залишились на лаві для запасних.

Протягом тижня "Житлобуд-2" прикарпатського тріо відіграв два поєдинки. Спочатку в українському "ель-класіко" проти "Житлобуду-1" харків'янки мінімально поступились (1:2), а згодом розгромили "ЕМС-Поділля" з Вінниці - 7:0. В обох поєдинках по одному влучному удару до свого активу записала нападниця Вероніка Андрухів. Після 12-го туру "Житлобуд-2" очолює турнірні перегони Вищої ліги, випереджаючи "Житлобуд-1" на чотири пункти.

Відеоогляд матчу "Житлобуд-1" - "Житлобуд-2" (гол Андрухів з 0:28):



Жінки. Кубок України. 1/8 фіналу

"Прикарпаття-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) - "Ладомир" (В.-Волинський) - 0:5
Тетяна Аполлоніна (Л)
відіграла весь матч.

Наддосвідчена Тетяна Аполлоніна разом з "Ладомиром" завітала до рідного Івано-Франківська, де у рамках 1/8 фіналу Кубка України помірялись силами з "Прикарпаттям-ДЮСШ №3". Захисниця провела на полі всі 90 хвилин і допомогла своїй команді пробитись до чвертьфіналу - 5:0 на користь волинянок.