Головні новини

"Минай" - "Прикарпаття" - 3:1.Післямова

У матчі другого попереднього раунду Кубку України "Прикарпаття" зазнало гостьової поразки від друголігового "Миная" (1:3), який пробився до 1/16 фіналу. Своїми враженнями від гри поділилися наставник закарпатців Ігор Харьковщенко і головний тренер івано-франківців Володимир Ковалюк. 


Ігор ХАРЬКОВЩЕНКО, головний тренер ФК "Минай": 
- У сьогоднішній грі мої підопічні виконали все, про що ми домовлялись, але трішки підвела реалізація. Було важливо виграти у такій домашній грі. Приємно, що вдалось потішити наших вболівальників перемогою.

Ми намагаємось грати в сучасний красивий футбол. Безумовно, я задоволений грою новачка Василя Кобіна, але всі футболісти сьогодні зробили свій внесок у загальну перемогу. На полі був єдиний колектив, який не боявся грати у футбол, а це - найголовніше.

Володимир КОВАЛЮК, головний тренер МФК "Прикарпаття": 
- Вітаю команду суперників з перемогою і бажаю їм, щоб вони надалі вигравали. Це кубок, цієї гри я боявся, бо в нас зараз така серія невдач у чемпіонаті. Грали обидві дуже досвідчені команди. Скажу чесно, я свою команду сьогодні не впізнав...

Ми пропустили три голи, і ще могли пропустити зо п'ять. До цього матчу ми не пропускали більше одного м'яча. Тут немає, що коментувати, ми надіялись здобути перемогу і вийти з цієї кризи, відчути гру. По грі відзначити нікого не можу, ми не забиваємо, а значить програємо. Ніяк не можемо реалізувати свої моменти. Також психологічно важко було налаштуватись після поразок в чемпіонаті.