Головні новини

"Ураган" двічі переграв "Червоних дияволів"

Цього тижня, 20 та 22 серпня, "Ураган" зіграв ще два контрольні матчі на польському зборі. Суперником івано-франківських "драконів" стали "червоні дияволи", які знову виступатимуть в місцевій Екстракласі. 


Відзначимо, що кольори "Red Devils" (Хойніце) захищають троє екс-гравців "СумДУ" - Віталій Колесник, Євген Мороз та Андрій Бурдюг. В обох поєдинках, що пройшли у форматі 2 тайми по 35 хвилин "брудного" часу, перемоги дісталися українцям.

Перший спаринг відбувся у місті Члухов і завершився "сухою" перемогою "Урагану" - 3:0. У другому таймі дубль оформив Даниїл Абакшин, ще один гол на рахунку Романа Кордоби. За два дні суперники зустрілися вже в Хойніце, де до перерви господарі паркету пропустили всього один м'яч. А от другий тайм знову був за івано-франківцями, котрі забили ще п'ять разів, на що "дияволи" відповіли лише голом престижу. У підсумку одразу три "ураганівці" відзначилися дублями - Артем Фаренюк, Роман Кордоба та Юрій Когут, котрий пропустив попередній спаринг через мікротравму.

20.08 Red Devils (Польща) - Ураган - 0:3 
Ураган: Кардаш (Колток, Левандівський) - Моспан, Абакшин, Лебідь, Сторожук - Негела, Сенюк, Завертаний, Коробка - Кордоба, Федюк, Фаренюк.
Голи: Кордоба, Абакшин-2.

22.08 Red Devils (Польща) - Ураган - 1:6 
Ураган: Колток (Кардаш, Левандівський) - Абакшин, Лебідь, Моспан, Сторожук - Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут - Завертаний, Негела, Сенюк, Коробка.
Голи: Собанскі - Фаренюк-2, Кордоба-2, Когут-2

У неділю, 26 серпня, франківські "дракони" зійдуться у спарингу з командою "Red Dragons" (Пнєви), за яку виступає українець Роман Вахула. А наступного тижня "Ураган" зіграє на міжнародному турнірі "Futsal Masters 2018", який пройде 28 серпня - 1 вересня.

Нагадаємо, що суперниками підопічних Максима Павленка у групі "В" будуть киргизстанська "Алга" (28.08), французький "Кремлін Бісетр Юнайтед" (29.08) і польський "Пяст" (31.08).