Головні новини

Наші профі. УПЛ: майже сенсація від "Львова"

Тріо наших "львів'ян" ледь не стали авторами сенсації, а екс-футболіст "Ніки" Андрій Тринчук дебютував у складі "Арсеналу" - в нашому традиційному огляді "Наші профі. УПЛ".


Українська Прем'єр-ліга. 2 тур 
ФК "Львів" - "Динамо" (Київ) - 0:1 
Володимир Адамюк (Л) відіграв весь матч. Владислав Приймак (Л) вийшов у стартовому складі і був замінений на 76-ій хвилині. Ростислав Волошинович (Л) вийшов у стартовому складі і був замінений на 58-ій хвилині. 

До сенсації "Львову" залишалось лічені миттєвості, та гол "динамівця" Назарія Русина у компенсований арбітром час зіпсував настрій львівській торсиді - 0:1. Традиційно з перших хвилин у складі "синьо-золотих" на полі з'явились Володимир Адамюк, Владислав Приймак та Ростислав Волошинович. Після звітного туру "Львів" посідає сьоме місце турнірної таблиці.

"Олімпік" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава) - 1:0 
Іван Сондей (О) відіграв весь матч. 

Першу перемогу в новому сезоні святкував "Олімпік" Івана Сондея. Калушанин відіграв всі 90 хвилин, а "Олімпік" вдома мінімально здолав полтавську "Ворсклу". Наразі донеччани розташувались на дев'ятій сходинці УПЛ.

U-21. Прем'єр-ліга. 2 тур 
ФК "Львів" - "Динамо" (Київ) - 1:2 
Олександр Романчук (Д) відіграв весь матч і на 64-ій хвилині отримав попередження. Юрій Шпирка (Д) увійшов у гру на 46-ій хвилині.

Поєдинок дублерів "Львова" та "Динамо" пройшов у напруженій боротьбі і, як і в основних команд, завершився мінімальною звитягою "динамівців". До перемоги "столичних" доклалися і прикарпатські футболісти - Олександр Романчук відіграв весь матч і напрацював на жовту картку, тоді як Юрій Шпирка увійшов у гру одразу по перерві. Дві перемоги на старті сезону дозволили "Динамо" закріпитись в топ-3 чемпіонату U-21.

ФК "Олександрія" - "Зоря" (Луганськ) - 2:1 
Максим Куліш (О) відіграв весь матч. 

Двома перемогами на початку сезону можуть похвалитись і дублери "Олександрії", що в п'ятницю завдали поразки луганській "Зорі". Весь переможний матч у складі олександрійців провів Максим Куліш. У турнірній таблиці "Олександрія" ділить першу-третю сходинки разом з "Динамо" та "Шахтарем".

"Шахтар" (Донецьк) - "Арсенал-Київ" (Київ) - 3:2 
Андрій Тринчук (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 24-ій хвилині. Владислав Семотюк (А) не потрапив до заявки на матч. 

Минулий вік-енд став дебютним в УПЛ для вже екс-футболіста "Ніки" Андрія Тринчука. 19-річний півзахисник вийшов у старті столичного "Арсеналу" на матч проти "Шахтаря". Щоправда, після пропущеного голу наставник "канонірів" Владислав Гуменюк на 24-ій хвилині зробив потрійну (!) заміну, серед яких опинився і Тринчук. Ще один наш краянин Владислав Семотюк не потрапив до заявки на матч і, за нашою інформацією, наразі готується до виступів за юніорський склад "канонірів". З одним балом в активі "Арсенал" посідає десяту позицію чемпіонату дублерів.

"Олімпік" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава) - 0:1 
Тарас Саків (В) вийшов у стартовому складі і був замінений у компенсований арбітром час. 

Переможно завершився звітний тур і для полтавської "Ворскли" Тараса Саківа. Оборонець у поєдинку проти "Олімпіка" вийшов з капітанською пов'язкою та був замінений у компенсований арбітром час. Звитяга дозволила полтавцям піднятись на шосту позицію чемпіонату.