Головні новини

"Прикарпаття-ДЮСШ-3" вилітела з Кубка України

Франківська "Прикарпаття-ДЮСШ-3" припинила боротьбу у цьогорічному розіграші Кубка України.


На франківську МЦС "Рух" команда Івана Олійника помірялась силами з вищоліговим "Ладомиром". Обидві команди вийшли на поле без своїх лідерок - з різних причин поза грою залишились Христина Ботюк у господарок та Вікторія Гірин у гостей.

З самого початку поєдинку "ладомирянки" насіли на ворота франківчанок, тож зовсім несолодко довелось голкперці нашої команди Анастасії Василишин, що двічі рятувала свою команду від неприємностей. Та все ж на 21-й хвилині капітанка волинянок Марина Шайнюк відкрила лік голам у матчі, закинувши "круглого" за комірець голкіперці - 0:1. Минає ще вісім хвилин і Софія Кисляк подвоїла перевагу, реалізувавши вихід віч-на-віч. На 35-ій хвилині становище господарок стало скрутним - Соломія Гошій після подачі з правого флангу зрізала "круглого" у власні ворота - 0:3.

По перерві "ладомирянки" забили ще двічі. В дебюті тайму Надія Іванченко з дальньої відстані довела рахунок до розгромного - 0:4. Франківчанки огризнулись і навіть забили зусиллями Марії Вінтоняк, яка виявилась найспритнішою на добиванні. Та в цьому епізоді асистентка арбітра зафіксувала положення поза грою. А під завісу матчу одна з найдосвідченіших на полі Тетяна Аполлоніна дальнім діагональним пасом з центру поля вивела Марину Шайнюк на рандеву з голкіперкою. Капітанка "Ладомира" свого шансу не змарнувала і підбила остаточні 5:0 на табло франківського "Руху".

"Прикарпаття-ДЮСШ №3" - "Ладомир" В.-Волинський - 0:5 (0:3)
29 жовтня.
Кубок України, 1/8 фіналу. м. Ів.-Франківськ, МЦС "Рух", 35 глядачів.
Голи: Шайнюк (21, 85), Кисляк (29), Гошій (35, аг), Іванченко (51).
"Прикарпаття-ДЮСШ №3": Василишин, Вінтоняк (к), Харащук (Пилипенко, 88), Гошій, Кузьмин, Кавацюк, Барановська, Радобенко, Присяжнюк (Лукавська, 59), Нагорняк, Козаченко (Дідійчук, 78). Запасні: Тимус, Бакай, Демчук, Ботюк. Головний тренер: Іван Олійник.
"Ладомир": Гадада (Вальчук, 46), Шайнюк (к), Кузьмич (Плечинь, 46), Кисляк, Аполлоніна, Ольхова, Кухаренко, Семків, Іванченко, Кревська, Лемешук (Довгани, 46). Головний тренер: Олег Бортник.