Головні новини

"Прикарпаття-ДЮСШ-3" - "Буковинська Надія" - 2:2. Нічия і диво-голи

Перенесений матч 5-го туру жіночої Першої ліги приніс глядачам на стадіоні "Рух" бойову нічию.


Зі стартвоих хвилин фракнівчанки продемонстрували хто в дому господарі і, не відкладаючи спрау у двогий ящик, в дебюті матчу зуміли забити швидкий м'яч. Соломія Гошій фанстатичним за тракторією ударом закинула "круглого" за комірець голкіперці - 1:0. Буковинки відповіли гострим випадом віч-на-віч з Анастасією Василишин, та наша стражниця воріт зіграла надійно. Ближче до кінця першог тайму в обох команд накопичилась втома, тож суперницям рідко вдавалось довести до путнього розіграші своїх атак. Тож на перерву команди пішли за переваги в один забитий м'яч.

По перерві гостям вдалось відновити статус-кво. Цього разу Євгенія Салай з-за меж карної майстерно закинула ігровий снаряд за комірець Василишин - нічия 1:1 у матчі і за "парашутами". На 65-ій хвилині стався напевне ключовий епізод гри - після кількох гострих зіткнень Христина Ботюк зазнала пошкодження і, попри те, що з'явилась по перерві, була змушена покинути гру. Замість неї у гру вступила Христина Бакай, якій вистачило трохи менше хвилини, щоб внести своє прізвище у підсумковий протокол - подача-удар з кута карної завершилась шикарним і вже звичним для вчорашньої гри "парашутом". 2:1, франківчанки вдруге повели у матчі.

Минає чотири хвилини і Євгенія Салай після жахливої помилки Василишин без особливих труднощів перекидає останню і вдруге відновлює паритет - 2:2. До кінця гри франківчанки сиділи на воротах гостей, але знову не пощастило відзначитись. У підсумку, бойова нічия - 2:2.

"Прикарпаття-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) - "Буковинська надія" (Великий Кучурів) - 2:2 (1:0) 
18 жовтня. Перша ліга, 5-й тур. Івано-Франківськ, стадіон ''Рух", 200 глядачів, +24 С.
Голи: Гошій 7, Бакай 65 - Салай 52, 69
"Прикарпаття-ДЮСШ №3": Василишин, Гошій, Нагорняк, Кузьмин (Ботюк, 46, Бакай, 65), Кавацюк, Радобенко, Барановська, Вінтоняк (Присяжнюк, 76), Козаченко, Лукавська. Головний тренер: Іван Олійник.
"Буковинська надія": Мостова, Ільницька, Лакудас, Петрушко, Салай, Сакаль, Шелест, Літус, Боярова, Кравчук, Зубар. Головний тренер: Валерій Сарафінчан.
Попередження: Барановська, 77, Козаченко, 90 - Боярова, 90, Кравчук, 90+4
Вилучення: Барановська, 88 (друге попередження)