Головні новини

Наші профі. Жінки: у матчі лідерів сильніший "Житлобуд-2"

Дубль Вероніки Андрухів допоміг "Житлобуду-2" святкувати розгромну перемогу у протистоянні лідерів Вищої ліги і чергова невдача уманських "Пантер" - оглядаємо результати прикарпатських футболісток-професіоналок в традиційній рубриці "Наші профі. Жінки".


Жінки. Вища ліга. 11 тур
"Єдність-ШВСМ" (Плиски) - "Житлобуд-2" (Харків) - 0:8
Марина Погрібняк (Є)
увійшла у гру на 78-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримала попередження. Вероніка Андрухів (Ж-2) відіграла весь матч і на 9-ій та 45-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (Ж-2) увійшла у гру на 57-ій хвилині. Любов Мохнач (Ж-2) залишилась на лаві для запасних.

Центральним в ігровому вік-енді жіночої Вищої ліги стало протистояння лідерів турніру на Чернігівщині, адже до звітного матчу "Єдність-ШВСМ" та "Житлобуд-2" набрали однакову кількість очок. Щоправда, інтрига у зустрічі жила недовго - вже на 9-ій хвилині матчу Вероніка Андрухів поклала початок розгрому, а її команда в підсумку перемогла 8:0. Відзначимо, що вперше за кілька останніх турів на полі у складі гостей з'явилась Роксолана Кравчук, а нападниця "Єдності" Марина Погрібняк "напрацювала" на перше в сезоні попередження. За підсумком звітного туру харків'янки одноосібно очолили турнірні перегони, відірвавшись від "Єдності" на відстань трьох пунктів.

"Восход" (Стара Маяка) - "Пантери" (Умань) - 6:1
Вікторія Серемчук (П)
і Світлана Маліборська (П) відіграли весь матч.

Уманські "Пантери" у гостях не змогли нічого протиставити одному з фаворитів ліги "Восходу" - 1:6. У складі гостей голкіперка Світлана Маліборська та нападниця Вікторія Серемчук провели на полі всі 90 хвилин. Поразка залишила уманський клуб на дев'ятому рядку Вищої ліги.