Головні новини

Наші профі. Жінки: черговий розгром від "Житлобуду-2"

Харківський "Житлобуд-2" прикарпатського тріо святкував шосту розгромну перемогу, тоді як "Єдність-ШВСМ" Марини Погрібняк продовжує наступати на п'яти харків'янкам - про це в традиційному огляді тижня "Наші профі. Жінки".


Жінки. Вища ліга. 9 тур
"Ладомир" (В.-Волинський) - "Єдність-ШВСМ" (Плиски) - 0:3
Тетяна Аполлоніна (Л)
відіграла весь матч. Марина Погрібняк (Є) залишилась на лаві для запасних. 

У прикарпатському дербі між "Ладомиром" та "Єдністю-ШВСМ" (0:3) взяла участь лише одна наша краянка - досвідчена захисниця Тетяна Аполлоніна відіграла всі 90 хвилин. А от юна нападниця Марина Порібняк спостерігала за грою з лави для запасних. Завдяки перемозі клуб з Чернігівщини втримався в дуеті лідерів чемпіонату - наразі в активі "Єдності" та харківського "Житлобуду-2" по 18 залікових пунктів. Щоправда, харків'янки провели на дві гри менше за своїх конкуренток.

"Житлобуд-2" (Харків) - "Ятрань" (Берестівець) - 5:0
Вероніка Андрухів (Ж-2)
відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ж-2) увійшла у гру на 64-ій хвилині. Роксолана Кравчук (Ж-2) залишилась на лаві для запасних.

Шосту поспіль (!) розгромну перемогу у Вищій лізі здобув харківський "Житлобуд-2". На вихідних під гарячу руку Андрухів і Ко потрапила "Ятрань" з Берестівця - 5:0. Нападниця Вероніка Андрухів відіграла весь матч, Любов Мохнач вийшла на поле на екваторі другого тайму, а Роксолана Кравчук залишились на лаві для запасних. Як вже повідомляли вище, за підсумком туру "Житлобуд-2" разом з "Єдністю" ділить першу-другу сходинку Вищої ліги.

"Пантери" (Умань) - "Родина" (Костопіль) - 1:1
Вікторія Серемчук (П)
і Світлана Маліборська (П) відіграли весь матч.

У матчі аутсайдерів Вищої ліги уманські "Пантери" та костопільська "Родина" переможця не виявили - нічия 1:1. У складі господарок повний матч в активі голкіперки Світлани Маліборської та Вікторії Серемчук. Нічия залишила "Пантер" на дев'ятому рядку турнірної таблиці.