Головні новини

Наші профі. ПФЛ: рекордна серія завершена

Рекордна серія "Альянсу" Олександра Лучика добігла кінця, а "Миколаїв" Івана Сондея "завис" над зоною плей-аут - про це в традиційному огляді "Наші профі. ПФЛ".


Перша ліга. 13 тур
МФК "Миколаїв"
- "Агробізнес" (Волочиськ) - 0:2
Іван Сондей (М)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 55-ій хвилині.

"Корабели" з Іваном Сондеєм у складі вдома не зумів відібрати очки у волочиського "Агробізнесу" - поразка 0:2. Невдача відкинула "Миколаїв" на дванадцяту позиції Першої ліги. Відзначимо, що перевага над зоною плей-аут складає всього один заліковий бал.

"Волинь" (Луцьк) - "Черкащина" (Черкаси) - 3:0
Ростислав Волошинович (В)
не потрапив до заявки на матч.

Луцька "Волинь" у черговому турі Першої ліги вдома розгромила аутсайдера ліги "Черкащину" - 3:0. Півзахисник Ростислав Волошинович продовжує відновлюватись після пошкодження. За підсумком туру "Волинь" зберегла за собою восьмий рядок чемпіонату.

Друга ліга. Група Б. 15 тур
"Енергія" (Нова Каховка)
- "Авангард-2" (Краматорськ) - 1:1
Олександр Нестерук (Е)
залишився на лаві для запасних.

"Енергія" без участі Олександра Нестерука, що спостерігав за грою з лави для запасних, вдома розійшлась миром з дублерами "Авангарду" - 1:1. "Енергетики" й надалі йдуть на шостому місці групи Б Другої ліги.

"Альянс" (Липова Долина) - "ВПК-Агро" (Магдалинівка) - 0:1
Олександр Лучик (А)
відіграв весь матч.

Феноменальна серія перемог "Альянсу" завершилась - вдома "альянсівці" поступились прямому конкурентові у боротьбі за підвищення у класі "ВПК-Агро" (0:1). Олександр Лучик провів на полі всі 90 хвилин. Невдача збільшила відставання "Альянсу" від "ВПК-Агро", що йде другим, до п'яти пунктів.