Головні новини

Наші профі. Футзал: Василь Кефа забиває в Польщі

Вихованець Академії НФК "Ураган" Василь Кефа відзначився дебютним голом у польській лізі і чергова поразка "Олімпіка" Павла Русака - про це і не тільки в традиційному огляді "Наші профі. Футзал".


Білорусь. Вища ліга. 5 тур
"Сталіца" (Мінськ)
- "ЦКК" (Світлогорськ) - 3:0
Тарас Королишин (С)
не потрапив до заяки на матч.

У переможному для "Сталіци" матчі з "ЦКК" (3:0) універсал Тарас Королишин не потрапив до заявки через ліміт на легіонерів. Та й "столичники" у звітній грі виступали в напіврезервному складі, зберігаючи сили на основний раунд Ліги чемпіонів УЄФА, що вже завтра стартує в Мінську. Завдяки перемозі "Сталіца" зрівнялась за очками з "БЧ" і тепер ділить з гомельцями першу-другу позиції Вищої ліги.

Чехія. Перша ліга. 4 тур
"Хелас" (Брно) - "Олімпік" (Мельнік) - 7:3
Павло Русак (О)
не потрапив до заяки на матч.

Наразі без очок у поточному сезоні чеської ліги "Олімпік" Павла Русака. У 4-му турі чемпіонату "олімпійці" не змогли знайти аргументів у гостьовому поєдинку проти "Хеласа" - 3:7. За підсумком ігрового вік-енду "Олімпік" залишився з "бубликом" і перебуває на десятій сходинці турнірної таблиці, випереджаючи таких же невдах "Нейжбах" та "Ходонін" за рахунок кращої різниці м'ячів.

Польща. І ліга. Група "Південь". 3 тур
БСФ "Бохня"
- "Профіспорт" (Вроцлав) - 4:2
Василь Кефа (Б)
виходив на паркет у першій п'ятірці і на 18-ій хвилині відзначився голом.

Універсал "Бохні" Василь Кефа відзначився прем'єрним голом у І польській лізі. У матчі проти вроцлавського "Профіспорту" Кефа відкрив лік голам і допоміг своїй команді здобути першу перемогу в сезоні - 4:2. Попри звитягу бохнянам не вдалось піднятись із зони вильоту - наразі "Бохня" перебуває на дев'ятому місці і програє "Сосніці", що йде на "рятівній" восьмій позиції, лише за додатковими показниками.

Україна. Favbet Екстра-ліга. 3 тур
"ХІТ" (Київ)
- "Енергія" (Львів) - 2:1
Орест Боргун (О)
виходив на паркет у першій п'ятірці і на 16-ій хвилині отримав попередження.

Другу поспіль звитягу в сезоні святкував столичний "ХІТ" - вдома Боргун і Ко дотиснули львівську "Енергію" (2:1). Наш краянин виходив на паркет у першій п'ятірці і "напрацював" на попередження. Після 3-го туру столична команда піднялась на третю позицію Favbet Екстра-ліги, а відставання від лідера "Кардинала-Рівне" складає три пункти. Щоправда, кияни провели на одну гру менше за своїх візаві.

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Продексім" (Херсон) - 2:2
Петро Шотурма (П)
і Ігор Корсун (П) виходили на паркет у другій п'ятірці.

Футзальне "класичне", як його вже встигли охресити, між франківським "Ураганом" та "Продексімом" не виявило переможця - 2:2. Петро Шотурма та Ігор Корсун виходили на паркет у другій п'ятірці гостей. Нічия в Івано-Франківську стала першою втратою очок для "мельників" в поточному сезоні. Наразі херсонський клуб перебуває на другому рядку чемпіонату, відстаючи від лідера "Кардинала-Рівне" на два очки.