Головні новини

"Ураган" - "Епіцентр К Авангард" - 7:1. Розгромний початок сезону

Старт Favbet Екстра-ліги для футзального "Урагану" видався неймовірно вдалим - у першому матчі сезону "дракони" не залишили шансів одеському "Епіцентру К Авангарду".


Перший небезпечний момент у грі створили гості - лідер одеситів Олександр Вершинін зі штрафного пробив потужно, та Колток без проблем впорався з ударом. "Дракони" відповіли не менш небезпечними випадами Лебедя та Фаренюка, та обом не вдалось завдати прицільного удару у ствір воріт. Близьким до того, щоб забити перший м'яч в Екстра-лізі сезону 2019/2020 був Роман Кордоба, та його більярдний постріл у нижню "шістку" потягнув голкіпер. Одесити огризнулись небезпечним випадом від Вершиніна, та досвічений універсал програв ближню дуель Колтку.

А от на екваторі тайму команді Максима Павленка таки вдалось відкрити лік голам у матчі - Юрій Когут опинився у потрібному місці і в потрібний час замкнув потужний простріл Кордоби з правої бровки. Далі Федюк випробував на міцність каркас воріт "Епіцентру", а за кілька миттєвостей сьогоднішній іменинник Микитюк потужним пострілом під поперечку таки збільшив перевагу своєї команди - 2:0. Могли господарі йти на перерву і за більшого рахунку, та після удару Когута на допомогу одеситам прийшла стійка.

Звісно, "Ураган" не мав наміру зупинятись на досягнутому і вже в дебюті другої половини довів рахунок до розгромного. Почергово постарались Микитюк, що реалізував пенальті за фол на Романові Кордобі, Абакшин та Кузь, який відсвяткував свій перший гол у футболці франківських "енергетиків", виявившись найспритнішим на добиванні - 5:0. Одесити результативно огризнулись, скориставшись обрізкою Кордоби, а Сандул без проблем реалізував вихід віч-на-віч з Колтком - 5:1. Одразу після забитого м'яча тренер гостей Роман Смирнов використав тактику гри з воротарем-ганялою, чим двічі скористався Абакшин, оформивши хет-трик - у підсумку, 7:1 на користь "драконів".

Свій наступний поєдинок франківська команда проведе аж 5-го жовтня, коли у рамках 3-го туру вдома зустрінеться з херсонським "Продексімом". Така довжелезна пауза пов'язана з матчами національної збірної України в Івано-Франківську та тим, що у другому турі "ураганівці" будуть вільними від ігор.

"Ураган" - "Епіцентр К Авангард" Одеса - 7:1 
13 вересня. Favbet Екстра-ліга. м Івано-Франківськ, спорткомплекс КФВ - 15:00 
Голи: Когут 11, Микитюк 14, 22 (пен), Абакшин 24, Кузь 26, Абакшин 39, 40 - Сандул 28. Попередження: Варшинін 27, Дрозд 35.