Головні новини

"Прикарпаття" - "Металіст 1925": прев'ю матчу 11-го туру (+ LIVE)

Посеред цього тижня відбулися матчі 3-го попереднього етапу Кубку України, які визначили учасників 1/8 фіналу, а вже найближчими вихідними у чемпіонаті Першої ліги буде зіграний 11-й тур. Програму ігрового вікенду розпочне гра в Івано-Франківську, де між собою зійдуться "Прикарпаття" і "Металіст 1925". Початок матчу о 18-й годині. 


Відзначимо, що обидві команди припинили кубкову боротьбу на попередній стадії змагань. Івано-франківці напаіврезервним складом програли у Миколаєві (1:5), а харків'яни також на виїзді поступилися "Інгульцю" (0:2). Тож цього тижня ці суперники були зосереджені виключно на підготовці до очного побачення, на відміну від багатьох інших команд Першої ліги, яким за кілька днів доведеться зіграти одразу по дві гри.

У двох останніх турах чемпіонату "Металіст 1925" переміг своїх конкурентів у боротьбі за ТОП-5 - "Авангард" (2:0) та "Волинь" (1:0) і зараз йде п'ятим у турнірній таблиці. Натомість "Прикарпаття" зазнало двох поспіль поразок - вдома від "Інгульця" (0:1) і на виїзді від "Балкан" (0:2), після чого опустилося на 12-у позицію. Харків'яни набрали вдвічі більше очок, аніж івано-франківці - 20 проти 10.

Минулого сезону івано-франківці програли у гостях з рахунком 0:2, а от вдома дали бій супернику, зумівши звести гру до бойової нічиєї 2:2 за сильної зливи у другому тайімі. Цікаво, що обслуговувати матч "Прикарпаття" - "Металіст 1925" буде той самий арбітр Денис Резніков, який працював минулого року на грі цих суперників у Харкові. У п'ятницю через дискваліфікацію не зіграють два гравці Команди рідного краю - Роман Барчук і Владислав Семотюк.

Чемпіонат України. Перша ліга. 11 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Металіст 1925» (Харків) 
27 вересня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 18:00
Арбітр: Д.Резніков (Кам'янське).
Асистенти арбітра: А.Приймачук (Рівне), Б.Хімич (Київ).
4-ий арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу: Е.Валенко (Львів).

Пряма трансляція:



МФК "Прикарпаття"