Головні новини

Наші профі. Жінки: Вероніка Андрухів - у лідерах гонки бомбардирів

Вероніка Андрухів відзначилась дублем у воротах "Маріупольчанки", а "Єдність-ШВСМ" Марини Погрібняк наблизився до лідерів - про це і не тільки в тижневому огляді "Наші профі. Жінки".


Жінки. Вища ліга. 9 тур
"Маріупольчанка" (Маріуполь) - "Житлобуд-2" (Харків) - 0:9
Вероніка Андрухів (Ж-2)
вийшла у стартовому складі, на 5-ій і 13-ій хвилинах відзначилась голами і була замінена на 46-ій хвилині. Любов Мохнач (Ж-2) увійшла у гру на 46-ій хвилині. Роксолана Кравчук (Ж-2) залишилась на лаві для запасних.

"Житлобуд-2" продовжує переможну серію у Вищій лізі. На вихідних харків'янки у гостях не помітили "Маріупольчанку" - 9:0. До перемоги "Житлобуду-2" доклалась і Вероніка Андрухів, в активі якої два голи, а також Любов Мохнач, що увійшла у гру по перерві. Наразі харківський клуб посідає другу сходинку ліги, програючи землячкам з "Житлобуду-1" один заліковий пункт. Відзначимо, що звітний дубль дозволив Вероніці наздогнати у гонці бомбардирів Вікторію Гірин ("Ладомир") та Надію Куніну ("Житлобуд-1") - тепер в трьох гравчинь по вісім влучних ударів.

"Житлобуд-1" (Харків) - "Пантери" (Умань) - 5:0
Світлана Маліборська (П)
і Вікторія Серемчук (П) відіграли весь матч.

Уманські "Пантери" не змогли нічого протиставити флагману жіночого футболу "Житлобуду-1" з Харкова - 0:5. Повний матч у складі гостей провели голкіперка Світлана Маліборська та нападниця Вікторія Серемчук, що вивела партнерок по команді на поле у ранзі капітана. "Пантери" після 9-го туру посідають дев'ятий рядок Вищої ліги.

"Єдність-ШВСМ" (Плиски) - "ЕМС Поділля" (Вінниця) - 3:0
Марина Погрібняк (Є)
увійшла у гру на 83-ій хвилині.

Четверту поспіль перемогу в жіночій лізі святкувала "Єдність-ШВСМ" з Плисок, вдома обігравши "ЕМС Поділля" - 3:0. Наша нападниця Марина Погрібняк увійшла у гру під завісу матчу. Завдяки перемозі "Єдність" піднялась на третю позицію чемпіонату і наблизилась до лідера на відстань одного пункту.