Головні новини

Наші профі. ПФЛ: святковий розгром від "Миколаєва"

Іван Сондей був дуже близьким до того, щоб відкрити лік голам у футболці "корабелів" і діаметрально протилежні серії клубів наших профі у Другій лізі - про це в тижневому огляді "Наші профі. ПФЛ".


Перша ліга. 9 тур
МФК "Миколаїв"
- "Кремінь" (Кременчук) - 6:2
Іван Сондей (М)
відіграв весь матч, на 73-ій хвилині не реалізував пенальті і на 86-ій хвилині отримав попередження.

Розгромом відзначили День Миколаєва футбольні "корабели", що каменя на камені не залишили від кременчуцького "Кременя" - 6:2. Наш краянин Іван Сондей зіграв весь матч і мав хороші шанси відзначитись першим голом у футболці "Миколаєва", та з одинадцятиметрової позначки не зумів переграти голкіпера суперників. Завдяки перемозі миколаївські "містяни" піднялись на дев'яту сходинку Першої ліги.

"Волинь" (Луцьк) - "Балкани" (Зоря) - 2:2
Ростислав Волошинович (В)
не потрапив до заявки на матч.

Луцька "Волинь" продовжила свій нічийний синдром у Першій лізі. Вчора "хрестоносці" без участі Ростислава Волошиновича, що заліковує пошкодження, розписали бойовиу мирову з "Балканами" - 2:2. Нічия відкинула "Волинь" на восьму позицію ліги.

Друга ліга. Група А. 9 тур
"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - "Діназ" (Вишгород) - 0:0

Знову не щастить "Чайці" під орудою Тараса Ільницького. У рамках 9-го туру Другої ліги команда нашого земляка поділила очки з вишгородським "Діназом" - 0:0. Продовживши свою серію без перемог до чотирьох матчів, "Чайка" й надалі перебуває на дев'ятому рядку групи А Другої ліги.

Друга ліга. Група Б. 9 тур
"Енергія" (Нова Каховка)
- "Кристал" (Херсон) - 1:3
Олександр Нестерук (Е)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Смугу невдач у Другій лізі продовжила й новокаховська "Енергія", яка зазнала поразки вже у третьому (!) поспіль матчі. Цього разу "енергетики" не знайшли аргументів у матчі проти херсонського "Кристала" - 1:3. Поразка залишила команду Олександра Нестерука на п'ятому місці групи Б Другої ліги.

"Альянс" (Липова Долина) - "Гірник" (Кривий Ріг) - 3:2
Олександр Лучик (А)
відіграв весь матч.

А от "Альянс" Олександра Лучика навпаки демонструє феноменальні результати у групі Б, здобувши п'ять перемог в останніх п'яти зустрічах. На вихідних "альянсівці" залишили з носом фаворита групи криворізький "Гірник" (3:2), а наш краянин провів на полі весь матч. Завдяки перемозі клуб з Сумщини піднявся на другу позицію турнірної таблиці.