Головні новини

Наші профі. Футзал: Тарас Королишин відкрив лік голам в Білорусі

Гольовим видався перший матч для Тараса Королишина у Вищій лізі Білорусі і прикарпатське дербі на старті Favbet Екстра-ліги - про це і не тільки в традиційному огляді "Наші профі. Футзал".


Білорусь. Вища ліга. 2 тур
"БЧ" (Гомель) - "Сталіца" (Мінськ) - 3:3
Тарас Королишин (С)
виходив на паркет у другій п'ятірці і на 4-ій хвилині відзначився голом.

Дебют Тараса Королишина у новому сезоні Вищої ліги Білорусі видався для нашого краянина результативним, а "столичники" лише на останніх секундах зуміли врятувати нічию у Гомелі - 3:3. Наразі "Сталіца" ділить другу-шосту позиції разом з вітебським "Вітеном", гомельськими "БЧ" і"ВРЗ" та "Борисовим-900".

Чехія. Перша ліга. 2 тур
"Демоні" (Чеська Ліпа) - "Олімпік" (Мельнік) - 10:7
Павло Русак (О)
залишився на лаві для запасних.

"Олімпік" з Мельніка зазнав другої поразки в чеській Першій лізі. У гостях "олімпійці" зазнали поразки від "Демоні" - 7:10. Наш краянин голкіпер Павло Русак залишився на лаві для запасних. Наразі "Олімпік" посідає десяту позицію турнірної таблиці.

Україна. Favbet Екстра-ліга. 1 тур
"ХІТ" (Київ) - "Продексім" (Херсон) - 2:4
Орест Боргун (О)
виходив на паркет у першій п'ятірці. Петро Шотурма (П) та Ігор Корсун (П) виходили на паркет у другій п'ятірці.

Перший же тур Favbet Екстра-ліги звів на паркеті фаворитів сезону - столичний "ХІТ" та херсонський "Продексім". Суперники видали результативний матч, а перемогу святкували "мельники" - 4:2. У складі обох команд на паркеті з'являлись Орест Боргун ("ХІТ"), Петро Шотурма та Ігор Корсун ("Продексім").