Головні новини

Чемпіонат області: "Ніка-Вовчинець" дала бій лідеру та інші матчі 5-го туру

"Ніка-Вовчинець" у 5-му турі обласного чемпіонату зазнала поразки від одного з фаворитів сезону.


У гостях команда Анатолія Полякова дала справжній бій долинському "Нафтовику". Швидкий гол, пропущений вже на 3-ій хвилині матчі (відзначився Білогубка) не вивів юних франківців з рівноваги, які будь-що намагались відновити статус-кво. Та все ж "нафтовики" забили ще один гол у роздягальню, тож на перерву суперники пішли за переваги господарів у два м'ячі. По перерві кращий бомбардир команди Андрій Боднарук зумів скоротити відставання, реалізувавши пенальті. Та згодом в середині тайму за нецензурні вислови на адресу арбітра  був вилучений з поля Дмитро Гуменяк, а в меншості франківцям не вдалось врятувати бодай один заліковий пункт - 1:2.

"Нафтовик" (Долина) – "Ніка-Вовчинець" (Івано-Франківськ) – 2:1
15 вересня. Чемпіонат області, 5-й тур. Долина, стадіон "Нафтовик" - 16:00.
Голи: Білогубка, 3, Павелчак, 43 - Боднарук, 53, пен.
"Нафтовик": Гала, Заторський, Басараб, Вецко, Хомин, Цвеюк, Петрик, Павелчак, Дяків, Білогубка (Тишківський, 70), Халацький. Запасні: Шатковський. Головний тренер: В. Москвін
"Ніка-Вовчинець": Ходорко, Ходак, Коржак, Нагірний, Конрад, Бичків, Тимченко (Додюк, 46), Труш (Гринчак, 46, Д. Барабанов, 88), Сидорко (Кучінка, 59, Онацький, 85), Боднарук, Морис (Гуменяк, 46). Запасні: В. Барабанов. Головний тренер: А. Поляков.
Попередження: Коржак, 67, Гуменяк, 70.
Вилучення: Гуменяк, 70.
Юнаки: 1:0

В інших матчах дня "Турка" відібрала очки у брошнівських "Карпат", відстоявши нічию на Рожнятівщині - 1:1. Невтішну серію без перемог продовжив городенківський "Пробій", що у гостях поступився надвірнянському "Бескиду" - 0:1.

"Карпати" (Брошнів-Осада) – ФК "Турка" (Турка) – 1:1
15 вересня. Чемпіонат області, 5-й тур. Брошнів, стадіон "Карпати" - 13:00.
Голи: Романишин, 72 - Якібчук, 64.
Юнаки: 1:1

"Бескид" (Надвірна) – "Пробій" (Городенка) – 1:0
15 вересня. Чемпіонат області, 5-й тур. Надвірна, стадіон "Нафтовик" - 16:00.
Голи: Гриць, 56.
Юнаки: 4:0

Ще два матчі звітного туру пройдуть пізніше. У середу, 18-го вересня, "Карпати-Енергетик" прийматимуть ямницький "Вихор", а матч "Покуття" - "Прикарпаття-Тепловика" запланований аж на 27-ме жовтня.

Актуальні турнірні таблиці та календар матчів можна переглянути у розділі ТУРНІРИ нашого сайту.