Головні новини

Наші профі. Жінки: Вероніка Андрухів знову забиває

Нападниця "Житлобду-2" Вероніка Андрухів знову відзначилась голом, а "Львів-Янтарочка" та "Пантери" поки без залікових пунктів - про це в нашому традиційному огляді "Наші профі. Жінки".


Чемпіонат України. Вища ліга. 3 тур 
"Львів-Янтарочка" (Львів) - "Житлобуд-1" (Харків) - 0:6 
Романа Лукач (Л-Я) відіграла весь матч. Яна Тріщук (Л-Я) не потрапила до заявки на гру. 

Минулого туру "Львів-Янтарочка" вдома помірялась силами з флагманом жіночого футболу України харківським "Житлобудом-1". На жаль, дебютанки не змогли нав'язати боротьбу досвідченим харків'янкам - 0:6. Вже традиційно Романа Лукач відіграла весь матч, а от Яна Тріщук знову не потрапила до заявки "Львів-Янтарочки". Зазнавши трьох поразок у трьох матчах підопічні Сергія Сапронова, перебувають на дев'ятій позиції ліги.

"Пантери" (Умань) - "Родина-Ліцей" (Костопіль) - 1:2 
Надія Бойчук (П) відіграла весь матч. 

Без залікових очок у поточному сезоні і уманські "Пантери", честь яких захищає Надія Бойчук. Забивши перешими, "Пантери" не зуміли втримати позитивний результат у домашній грі проти "Родини-Ліцею" - 1:2. Після 3-го туру уманські футболістки посідають восьму позицію, випереджаючи вже згадану "Львів-Янтарочку" за додатковими показниками.

"Ладомир" (Володимир-Волинський) - "Восход" (Стара Маячка) - 1:1 
Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч і на 32-ій хвилині отримала попередження. Христина Перевізник (Л) відіграла весь матч. 

Всі 90 хвилин у матчі волинського "Ладомира" проти "Восходу" (1:1) відіграли Тетяна Аполлоніна та Христина Перевізник. Звітна нічия дозволила волинянкам піднятись на шосту позицію Вищої ліги.

"Житлобуд-2" (Харків) - "Ятрань-Берестівець" (Уманський р-н) - 5:0 
Вероніка Андрухів (Ж-2) вийшла у стартовому складі, на 48-ій відзначилась голом і була замінена на 68-ій хвилині. Любов Мохнач (Ж-2) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (Ж-2) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині. 

Не залишає футбольне поле без забитого м'яча нападниця харківського "Житлобуду-2" Вероніка Андрухів. У третьому турі гол нашої краянки допоміг "синьо-жовтим" здолати "Ятрань-Берестівець" - 5:0. Окрім того, у звітному поєдинку Любов Мохнач відіграла весь матч, а Роксолана Кравчук була замінена по перерві. Домашні три очки забезпечили "Житлобуду-2" одноосібне лідерство у чемпіонаті України.