Головні новини

Наші профі. Жінки: п'ять голів на трьох

Результативним видався вік-енд для прикарпатських футболісток у Вищій лізі чемпіонату України. 


Чемпіонат України. Вища ліга. 2 тур 
"Восход" (Стара Маячка) - "Львів-Янтарочка" (Львів) - 2:1 
Романа Лукач (Л-Я) відіграла весь матч. Яна Тріщук (Л-Я) не потрапила до заявки на гру. 

Ніяк не може знайти свою гру дебютант Вищої ліги ПФК "Львів-Янтарочка". У 2-му турі львів'янки у гостях поступились ще одному новачку ліги "Восходу" - 1:2. Вже традиційно Романа Лукач відіграла весь матч, а от Яна Тріщук знову не потрапила до заявки на гру. Після двох зіграних турів підопічні Сергія Сапронова посіфдають сьому сходинку турнірної таблиці.

"Злагода-Дніпро-1" (Дніпро) - "Ладомир" (Володимир-Волинський) - 4:1 
Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч і в доданий арбітром час до другого тайму відзначилась голом. Христина Перевізник (Л) відіграла весь матч. 

Повний матч у складі "Ладомира" минулого туру записали Тетяна Аполлоніна та Христина Перевізник. На жаль, їх команда поступилась у гостьовому поєдинку проти "Злагоди-Дніпра-1" - 1:4. Єдиний гол волинського клубу провела саме Аполлоніна у доданий арбітром час, підсолодивши тим самим гіркоту поразки. Звітна невдача відкинула "Ладомир" на п'яту позицію Вищої ліги.

"Родина-Ліцей" (Костопіль) - "Житлобуд-2" (Харків) - 0:9 
Вероніка Андрухів (Ж-2) відіграла весь матч і на 34-ій та 53-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (Ж-2) відіграла весь матч і на 46-ій та 76-ій хвилинах відзначилась голами. Любов Мохнач (Ж-2) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині. 

Продовжує феєрити у Вищій лізі харківський "Житлобуд-2". У черговому турі "синьо-жовті" розібрались з костопілською "Родиною-Ліцеєм" - 9:0. До перемоги гостей доклались Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук, що відзначились дублями у грі. "Житлобуд-2" очолює турнірну таблицю, випереджаючи "Восход" та "Злагоду-Дніпро-1" лише за додатковими показниками.