Головні новини

Визначились півфіналісти турніру "Футбольний Франківськ"

Сьогодні на "Хет-Трик Арені" відбулись поєдинки першого ігрового дня турніру серед команд міста Івано-Франківська та новоутворених ОТГ Тисменицького району "Футбольний Франківськ".


Всього на старт вийшли десять команд, що, зігдно регламенту, грали за схемою "на виліт". Вже у рамках 1/8 фіналу була зафіксована міні-сенсація - один з фаворитів турніру ФК "Крихівці"поступився микитинецькій "Січі" - 1:2. В іншому матчі останнього чвертьфіналіста визначали франківський "УКД-Благо" і "Сокіл" з Чукалівки. Суперники забили на двох шість м'ячів, а до вісімки найсильніших крокували франківські "студенти" - 4:2.

Відкривали серію чвертьфінальних матчів "Підпечари" та юнацький склад "Ніки-Вовчинець". 18-річні футболісти зуміли дати бій своїм візаві, а все вирішилось у серії пенальті, де влучнішими були гравці з Підпечар - 5:4. У серії одинадцятиметрових визначали чвертьфіналісти і дві наступні пари, в яких путівку до півфіналу здобули Загвіздянська ОТГ (об'єднана команда сіл Загвіздя і Підлісся) і братківецький "Колос". А от у завершальному поєдинку ігрового дня юніори "Прикарпаття" зазнали поразки від ФК "Угринів" - 2:4.

Футбол. Турнір "Футбольний Франківськ"
1/8 фіналу:
"УКД Благо"
(Івано-Франківськ) - "Сокіл" Чукалівка - 4:2
ФК "Крихівці" - "Січ" Микитинці 1:2
1/4 фіналу:

ФК "Підпечери" - ФК "Ніка-Вовчинець" U-18 2:2 (пен. 5:4)
Загвіздянська ОТГ
- "УКД Благо" 2:2 (пен. 4:3)
"Січ" Микитинці - "Колос" Братківці 1:1 (пен. 3:4)
ФК "Угринів"
- "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ) - 4:2

Вже завтра на стадіоні "Рух" заплановані вирішальні поєдинки турніру. О 10:00 першими путівку до фіналу розіграють Загвіздянська ОТГ і ФК "Підпечери". Об 11:15 буде зіграно другий півфінал, в якому зійдуться "Колос" та ФК "Угринів". Головний матч змагань запланований на 12:30.

Футбол. Турнір "Футбольний Франківськ"МЦС "Рух" (м. Івано-Франківськ)
12.08.2018 (неділя)
10:00
ФК "Підпечери" - Загвіздянська ОТГ (1/2 фіналу)
11:15 "Колос" Братківці - ФК "Угринів" (1/2 фіналу)
12:30 ФІНАЛ