Головні новини

Наші профі. Жінки: новий сезон - на старт!

Цьогоріч ми започаткували рубрику "Наші профі", в якій ми розповідаємо про виступи прикарпатських гравців у зарубіжних та українських чемпіонатах різного рівня. Зі стартом нового сезону у жіночому футболі України ми розширюємо кордони і відтепер про виступи прикарпатських футболісток читайте в нашому огляді "Наші профі. Жінки".


Чемпіонат України. Вища ліга. 1 тур
"Пантери" (Умань) - "Восход" (Стара Маячка) - 1:3
Надія Бойчук (П) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

Вихованка івано-франківської ДЮСШ №3 Надія Бойчук у стартовому матчі своїх "Пантер" вийшла на поле з перших хвилин і по перерві була замінена. На жаль, уманські футболістки новий сезон розпочали з поразки - 1:3.

"Львів-Янтарочка" (Львів) - "Злагода-Дніпро-1" (Дніпро) - 1:2
Романа Лукач (Л-Я) відіграла весь матч. Яна Тріщук (Л-Я) не потрапила до заявки на гру.

Поразкою стартував в еліті жіночого футболу і "Львів-Янатрочка", честь якого захищають одразу двоє гравчинь з Прикарпаття - Романа Лукач та Яна Тріщук. Вдома львів'янки поступились дніпровській "Злагоді-Дніпро-1" - 1:2. Захисниця Романа Лукач відіграла весь матч, а от голкіперка Яна Тріщук не потрапила в заявку на гру.

"Ладомир" (Володимир-Волинський) - "Ятрань-Берестівець" (Уманський р-н) - 1:0
Тетяна Аполоніна (Л) та Христина Перевізник (Л) відіграли весь матч. 

До нових футбольних звитяг веде волинський "Ладомир" уродженка Івано-Франківська досвідчена Тетяна Аполоніна, компанію якій у новому сезоні складе вихованка ДЮСШ №3 Христина Перевізник. У першому матчі нового сезону обидві футболістки вийшли з перших хвилин, а "Ладомир" зумів дотиснути гостей з Черкащини - 1:0.

"Єдність-ШВСМ" (Плиски) - "Житлобуд-2" (Харків) - 1:7
Вероніка Андрухів (Ж-2) відіграла весь матч і на 39-ій хвилині відзначилась голом. Любов Мохнач (Ж-2) вийшла у стартовому складі і була замінена на 53-ій хвилині. Роксолана Кравчук (Ж-2) залишилась на лаві запасних.

Голом розпочала новий сезон нападниця національної збірної України Вероніка Андрухів, тим самим допомогла "Житлобуду-2" розбити "Єдність-ШВСМ" - 7:1. Також у стартовому складі переможниць вийшла Любов Мохнач, а от юна голкіперка Роксолана Кравчук залишилась на лаві запасних.