Головні новини

Віталій Біров тренується із "ІнБев/НПУ"

Житомирсько-київська футзальна команда Української Екстра-ліги розпочала підготовку до нового сезону. За інформацією з неофіційних джерел, підтверджених президентом клубу, разом із командою тренується екс-голкіпер франківського "Урагану" Віталій Біров. 


Наразі підопічні Валерія Директоренка закладають фундамент фізичної підготовки, займаючись у київському Гідропарку. Зокрема, там вони застосовують у своєму тренувальному процесі і пляжний футбол.

Про те, як об’єднана команда готується до нового сезону та які є зміни, в ексклюзивному коментарі «5х5» розповів президент «ІнБев/НПУ» Костянтин Кожанов:
- Команда вже готується до сезону. Серед кадрових втрат – пішли Карбула, Мороховець, Сухов. Займаються з командою екс-голкіпер «Урагану» Віталій Біров та гравець молодіжної збірної України Денис Бланк, а також кілька представників нашої другої команди. Серед планів нашої команди на серпень – участь у вже традиційному турнірі «Кубок Незалежності», який відбудеться у Житомирі. Там же, у Житомирі, ми плануємо приймати своїх суперників по Екстра-лізі.

24-річний голкіпер Віталій Біров чотири сезони відіграв за"драконів". За цей час у формі "Урагану" відіграв 62 матчі. Також викликався до складу молодіжної (4 матчі) та національної (1 матч) збірної України.