Головні новини

ДЮСШ №3 WU-15 - віце-чемпіон України з футзалу

У Черкасах з 4 по 7 березня відбувалися ігри фінальної частини Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд вищої ліги сезону 2017/18 років у віковій категорії дівчат 2003-2004 р. н. 


До фінальну вийшли і дівчата ДЮСШ-3 м.Івано-Франківськ під керівництвом Івана Івановича Олійника. Вісім найсильніших команд за підсумками двох відбіркових етапів були поділені на дві підгрупи. У своїй підгрупі наші дівчата «ДЮСШ №3» в перший змагальний день зіграли в нічию 0:0 з господарками фіналу командою «Енергія» м. Черкаси. У наступних турах команда здобула дві перемоги: над командою «Багіра» м. Лиман з рахунком 12:0 та командою «Надія» м. Гребінка - 7:3. За рахунок кращої різниці забитих та пропущених м‘ячів «ДЮСШ №3» посіла перше місце в групі «Б», що дало право зіграти у головному фіналі.

У матчі за золоті нагороди наші дівчата поступилися 2:3 команді «КДЮСШ-8» м. Харків і отримали срібні нагороди Чемпіонату. Кращим бомбардиром фінальної частини визнано нашу Мострянську Ліану (8 забитих голів), інформує Футбольний Франківськ з посиланням на сторінку клубу у Facebook.