Головні новини

Денис Шурман - арбітр матчу "Прикарпаття" - "Минай"

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 16-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Минай", що відбудеться найближчої неділі, 3 листопада, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр ФІФА Денис Шурман з Київщини. 


Відзначимо, що 32-річний рефері з містечка Вишневе обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем'єр-ліги) з 2017-го року. Зокрема, у поточному сезоні Шурман вже відсудив чотири поєдинки чемпіонату України, а також працював на попередньому етапі Ліги Європи, коли у 1-му раунді казахський "Кайрат" переміг "Широкі Брієг" Боснії і Герцеговини (2:1). Восени український арбітр обслуговував ще два міжнародні матчі - кваліфікації Чемпіонату Європи U-21 та Юнацької ліги УЄФА.

Минулого сезону Денис Шурман був головним арбітром центрального матчу 19-го туру Першої ліги, в якому "Металіст 1925" вдома поступився "Дніпру-1" (1:2). Тож цьогоріч у другому за рангом чемпіонаті країни рефері з Київщини працюватиме вдруге. Зрозуміло, що раніше шляхи як івано-франківської, так і закарпатської команди з цим арбітром ФІФА не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 16 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Минай» (Минай)
3 листопада 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 15:00 
Арбітр - Денис Шурман (Київська обл.)
Асистенти арбітра - Максим Чос (Київ), Олександр Дашко (Київська обл.)
Четвертий арбітр - Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Мирон Біць (Львів)

МФК "Прикарпаття"