Головні новини

"Ураган" - "Продексім": прев'ю матчу 3-го туру (+пряма трансляція)

Вже сьогодні у спорткомплексі КФВ на вболівальників очікує вже класичне протистояння українського футзалу - "Ураган" прийматиме чинного чемпіона України херсонський "Продексім".


Від початку регулярного чемпіонату Екстра-Ліги пройшов всього лише один місяць, а "Ураган" і "Продексім" зустрінуться між собою вже вдруге. Перша гра, звичайно, була в рамках Суперкубку України, в якому "Дракони" здобули перемогу з рахунком 7:0. Але той матч – вже історія.

Після двох зіграних матчів регулярного чемпіонату херсонська команда прогнозовано опинилися вгорі турнірної таблиці, здобувши дві перемоги. Причому в першому турі херсонці на виїзді перемогли "ХІТ" з рахунком 4:2. В тій грі дебютним голом за нову команду відзначився іспанець Даніель, а дубль на свій рахунок записав Михайло Зварич.

У другому матчі регулярного чемпіонаті "Продексім" грав вдома проти "Епіцентра К-Авангард", влаштувавши супернику зовсім негостинний прийом – 11:2. Тут вже за справу взявся Микола Білоцерківець, який забив один гол "ХІТу", а у воротах одеської команди відзначився одразу три рази. Саме Микола зараз є найкращим бомбардиром цього сезону, відзначившись у воротах суперника чотири рази.

"Ураган", в свою чергу, підходить до матчу проти херсонської команди в гарному настрої, адже команда вдало дебютувала перед рідними вболівальниками, перегравши той самий "Епіцентр К-Авангард" з рахунком 7:1 (хет-трик на рахунку Абакшина).

Головною новиною, яка точно була неочікуваною для івано-франківських вболівальників, було підписання дворічного контракту з Назаром Шведом, який повернувся до складу нашої команди після річної перерви, під час якої він виступав у складі команди Віза-Вторма.

"Ураган" (Івано-Франківськ) – "Продексім" (Херсон)
6 жовтня. Favbet Екстра-ліга, 3-й тур. 12:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), О. Дуцяк (Дрогобич)
Третій арбітр: Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

Пряма трансляція матчу:


НФК "Ураган"