Головні новини

"Ураган" - "Енергія": прев'ю матчу 5-го туру (+онлайн трансляція)

Львів vs Івано-Франківськ. "Ураган" vs "Енергія" - що може бути принциповішим? Чергова серія вже традиційного протистояння українського футзалу пройде на паркеті спорткомплексу КФВ.


"Ураган" та "Енергія" старожили української Екстра-ліги. Тоді, коли ще про умовні "ХІТ" чи "Продексім" ніхто й не відав, саме львівсько-франківські протистояння збирали чималу глядацьку аудиторію і завжди проходили у непоступливій боротьбі.

Щоправда, часи змінилися і "Енергія", взявши курс на омолодження, вперше за десять (!) останніх сезонів не потрапила до числа призерів чемпіонату України. Останній вагомий трофей "енергетики" вибороли два сезони тому, коли у фіналі Кубка здолали франківський "Ураган" - 5:3.

Та й справедливости ради скажемо, що кольори "драконів" у поточному сезоні захищають одразу шестеро ексенергетиків, серед яких безсумнівно легенди львівського клубу Володимир Кардаш, Сергій Коваль, Тарас Кузь та Андрій Федюк. Тож завтращнє протистояння матиме ще більш принципове значення для обох суперників.

Поєдинок давніх друзів-суперників розпочнеться о 18:00 у спорткомплексі КФВ. Для тих, хто не зможе потрапити на гру НФК "Ураган" покаже гру у прямому ефірі.

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Енергія" (Львів)
18 жовтня. Favbet Екстра-ліга, 5-й тур. м. Ів.-Франківськ, СК КФВ - 18:00
Арбітри: О. Сидорук (Вінниця), В. Гарасимків (Ковель)
Третій арбітр: Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Пряма трансляція: