Головні новини

"Ураган-2-КФВ" - "Володимир": прев'ю матчу 1-го туру (+ онлайн трансляція)

Вже сьогодні, 25-го жовтня, юні "ураганівці" стартують у новому сезоні Першої ліги.


Першим суперником команди Сергія Задорожного буде "Володимир" з містечка Тиврів, що на Вінничині. Минулого сезону "володимиряни" стали переможцями Другої ліги чемпіонату України і за спортивним принципом підвищились у класі. Загалом сезон для команди видався доволі вдалим, адже до тріумфу у Другій лізі додали золотий дубль у змаганнях місцевого рівня, виборовши "золото" чемпіонатів міста Вінниці та Вінницької області. А от у Всеукраїнському фіналі АФЛУ "Володимир" зупинився за крок до головного матчу, програвши у півфіналі майбутньому чемпіону змагань житомирському "ІнБеву" (3:4).

Окремо варто зупинитись на виконавцях, які цьогоріч захищатимуть кольори клубу з Вінниччини. І розпочнемо представлення з дуету прикарпатських футзалістів, а саме Юліана та Романа Горбатого, що восени поповнили склад новачка Першої ліги. До слова, минулоріч Юліан виступав у складі латвійського "Петрова", тоді як Роман захищав кольори франківської "Візи-Вторми". Добре знайомі прикарпатським шанувальникам футзалу і ексгравці "Урагану" голкіпер Віталій Біров та досвідчений універсал Микита Шпигар, які також гратимуть за тиврівців.

Минулого тижня обидва суперники діаметрально протилежно розпочали новий футзальний сезон, зігравши перші поєдинки І попереднього етапу Кубка України - "Ураган-2-КФВ" в гостях дотиснув "Рівнестандарт" (5:3), тоді як "володимиряни" поступились столичній "Manzana-2ТК" (3:4).

Матч пройде у спорткомплексі КФВ в Івано-Франківську. Початок о 13:30.

"Ураган-2-КФВ" - "Володимир" Тиврів25 жовтня. Перша ліга, 1-й тур. м. Ів.-Франківськ, СК КФВ - 13:30.

Пряма трансляція: