Головні новини

"Рівнестандарт" - "Ураган-2-КФВ" - 3:5. Сезон розпочали з перемоги

У першому матчі І попереднього етапу Кубка України з футзалу команда Сергія Задорожного показала неабиякий характер і зуміла перемогти у Рівному.


"Рівнестандарт" Рівне - "Ураган-2-КФВ" - 3:5 (0:2)
19 жовтня.
Кубок України, І етап, перший матч. Рівне, СК ДЮСШ-4 - 13:00.
Голи: Ситник (24), Жовтун (26), Чуддя (30) - Масевич (10), Коробка (11), Меденець (25), Баланик (32), Негела (33, дабл-пен)
Нереалізоване дабл-пенальті: Жовтун (32)
Попередження: Дармовіс (6), Ситник (33), Чуддя (35)

Справжній спурт юні "дракони" влаштували господарям на екваторі першого тайму. Саме тоді Мар'ян Масевич, хитнувши оборонця, забив неймовірний за красою м'яч, вразивши дальну дев'ятку воріт рівненців - 0:1. Не встигла хвилинна стрілка зробити й двох обертів, як домашня заготовка при розіграші кутового дозволила команді Сергія Задорожного подвоїти перевагу в рахунку, а завершальний удар в активі Віталія Коробки. До сирени на перерву "ураганівці" мали ще кілька нагод, але удача була на боці рівнян.

А от другий тайм розпочався з голу у виконанні "Рівнестандарту". У швидкій контратаці Ситник забив перший гол господарів на всеукраїнській арені. Недовго тішились рівняни забитому м'ячу, адже за хвилину Вадим Меденець без проблем обіграв голкіпера, опинившись перед воротами після кутового розіграного як по нотах. Далі "Рівнестандарт" буквально "сидів" на воротах "ураганівців" і зовсім скрутно довелось Тарасу Левандівському, який добряче попотів у рамці власних воріт, рятуючи команду від, здавалось би, неминучих неприємностей. Та й він був безсилий, коли Жовтун зі штрафного метрів 10-ти вразив верхню дев'ятку - 2:3.

Далі - більше. Чуддя перехопив невдалий пас Негели і без особливих проблем переграв Левандівського у ближньому бою. Нічийний результат додав нервовості матчу і суперники почали назбирувати фоли. Все ж дещо цю нервозність на паркеті  зняв Василь Баланик, провівши четвертий м'яч. Досвідчений універсал обікрав захисника рівнян і з другої спроби пробив голкіпера - 3:4.

Ключовий епізод матчу мав місце за 8:25 до фінальної сирени. Саме тоді "ураганівці" напрацювали на шостий фол, який нереалізував Жовтун. А от свою спробу з десяти метрів гості використали на всі - Олег Негела потужним ударом довів рахунок до 3:5. Останні п'ять хвилин виявились дуже важкими для франківців. Ще б пак, адже рівняни пішли розігрувати "зайвого" і лише чудова гра Левандвіського на останньому рубежі дозволила гостям святкувати підсумкову перемогу.

Матч у відповідь між цими супернкии запланований в період з 1-го по 3-тє листопада в Івано-Франківську.