Головні новини

Наші профі. Закордон: Андрій Вацеба завершив сезон в Швеції

"А-С" Андрія Вацеби зберіг прописку у ІІ дивізіоні Швеції, а "Академія Пілкарська ЛҐ" Романи Лукач продовжує боротьбу за вихід до еліти польського жіночого футболу - про це і не тільки в огляді "Наші профі. Закордон".


Жінки. Польща. I ліга. Група "Північ". 7 тур
"Академія Пілкарська ЛҐ" (Ґданськ)
- "Медик ІІ" (Конін) - 3:2
Романа Лукач (АП
) вийшла у стартовому складі і була замінена на 82-ій хвилині.

"Академія Пілкарська ЛҐ" продовжила свою безпрограшну серію у І польській лізі. На вихідних Лукач і Ко завдали поразки дублеркам конінського "Медика" - 3:2. Наша захисниця вийшла у "старті" і була замінена під завісу матчу. Наразі "АП" ділить другу-третю позицію разом з "Полонією", а відставання від лідера "ЮКС СМС" складає всього два пункти.

Польща. IІІ ліга. Група IV. 12 тур
"Корона ІІ" (Кєльцє) - "Сталь" (Краснік) - 0:2
Антон Луцик (С)
увійшла у гру на 87-ій хвилині.

Вперше за три останні тури перемогла "Сталь" Антона Луцика, що у гостях впевнено здолала лідера групи "Корону ІІ" - 2:0. Наш краянин увійшов у гру на останніх хвилинах. Завдяки перемозі в очному протистоянні "сталевари" скоротили відставання від лідера "Корони ІІ" до двох залікових пунктів.

Польща. IV ліга. Група "Малопольська" (схід). 13 тур
"Ґлінік" (Ґорліце) - ҐКС "Дрвіня" - 1:0
Роман Степанков (Д)
відіграв весь матч.

"Дрвіня" Романа Степанкова й надалі без перемог - у рамках 13-го туру четвертої польської ліги команда нашого краянина мінімально поступилась "Ґлініку" (0:1). "Дрвіня" продовжує балансувати над зоною вильоту, посідаючи 13-ту сходинку групи "Малопольська".

Польща. IV ліга. Група "Сілезька ІІ". 10 тур
ЛКС "Чанець" - "Кузня" (Устронь) - 0:1
Михайло Лаврук (К)
відіграв весь матч і на 80-ій хвилині отримав попередження.

На вихідних "Кузня" з Михайлом Лавруком у складі переграла "Чанець" - 1:0. Завдяки трьом гостьовим очкам "ковалі" зберегли за собою дев'яту позиції групи "Сілезька ІІ".

Швеція. Дивізіон ІІ. Група "Південний Свеаланд". 26 тур
"Тиреше ФФ" - "Арамійськ-Сирьонська ІФ" (Ботчирка) - 3:0
Андрій Вацеба (А-С)
відіграв весь матч.

"А-С" Андрія Вацеби завершив сезон на "мінорній" ноті. У рамках 26-го туру Дивізіону ІІ команда нашого краянина поступилась "Тиреше ФФ" - 0:3. Сезон 2019-го року "А-С" завершив на 13-тій позиції групи "Південний Свеаланд", зберігши прописку в дивізіоні на наступний рік.