Головні новини

Наші профі. ПФЛ: розгром від "Чайки"

"Чайка" Тараса Ільницького сьогодні влаштувала погром землякам з "Оболоні Бровар-2", а "Волинь" Ростислава Волошиновича наближається до трійки лідерів Першої ліги - про це і не тільки в традиційному огляді "Наші профі. ПФЛ".


Перша ліга. 15 тур 
МФК "Миколаїв" - "Черкащина" (Черкаси) - 3:0
Іван Сондей (М)
не потрапив до заявки на матч.

"Миколаїв" без участі Івана Сондея, який продовжує заліковувати пошкодження, отримане минулого тижня, вдома розібрався з аутсайдером турніру "Черкащиною" - 3:0. Домашні три пункти дозволили "корабелам" підянтись на десяту сходинку Першої ліги.

"Волинь" (Луцьк) - ФК "Минай" - 1:0
Ростислав Волошинович (В)
залишився на лаві для запасних.

Вперше за два останні місяці до заявки "Волині" потрапив Ростислав Волошинович, що відновився після важкої травми. Тим часом, "хрестоносці" вдома обіграли "Минай" (1:0) і за підсумком першого кола фінішували на п'ятому місці турнірної таблиці Першої ліги, а відставання від призової трійки складає всього два пункти.

Друга ліга. Група А. 18 тур
"Оболонь Бровар-2" (Буча) - "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - 0:4

Майстер-клас в дербі Київщини дублерам "Оболоні Бровар" влаштувала "Чайка" під орудою Тараса Ільницького - 4:0. За підсумком звітного туру борщагівці зрівнялись за очками з вінницькою "Нивою" і тепер ділять разом з подолянами восьмий-дев'ятий рядок групи А.

Друга ліга. Група Б. 18 тур
"Гірник" (Кривий Ріг) - "Енергія" (Нова Каховка) - 1:0
Олександр Нестерук (Е)
увійшов у гру на 57-ій хвилині.

18-й тур Другої ліги у групі Б ознаменувався матчем претендентів на підвищення у класі, в якому "Гірник" мінімально здолав новокаховську "Енергію" - 1:0. В середині другого тайму у складі гостей у гру вступив оборонець Олександр Нестерук. Поразка відкинула "енергетиків" на вже звичну шосту сходинку гурпи Б Другої ліги.

"Чорноморець-2" (Одеса) - "Альянс" (Липова Долина) - 1:5
Олександр Лучик (А)
не потрапив до заявки на матч.

Доволі впевнено крокує турнірною дистанцією "Альянс" Олександра Лучика. У неділю команда з Сумщини розгромила дублерів одеського "Чорноморця" - 5:1. Після 18-го туру "Альянс" розташувався на третій сходинці групи Б.