Головні новини

Наші профі. ПФЛ: "Альянс" націлений на підвищення

"Альянс" Олександра Лучика на всіх парах мчиться до Першої ліги, а "Чайка" Тараса Ільницького в меншості виборола один пункт в Хмельницькому - про це в огляді ігрового вік-енду "Наші профі. ПФЛ".


Перша ліга. 12 тур
"Металург" (Запоріжжя) - "Волинь" (Луцьк) - 1:3
Ростислав Волошинович (В)
не потрапив до заявки на матч.

Вольову перемогу у 12-му турі Першої ліги здобула луцька "Волинь" - "хрестоносці" без участі Ростислава Волошиновича, що заліковує пошкодження, у гостях обіграли новачка чемпіонату запорізький "Металург" (3:1). Після звітного туру у турнірній таблиці встановлена неймовірна щільність результатів, тож волиняни, які розташувались на восьмому рядку, відстають від призової трійки всього на п'ять (!) очок.

"Металіст 1925" (Харків) - МФК "Миколаїв" - 0:0
Іван Сондей (МФК)
не потрапив до заявки на матч.

Поза грою у звітному турі залишився і півзахисник "Миколаєва" Іван Сондей, що травмувався минулого тижня у поєдинку проти "Балкан" (1:2). "Містяни" без участі нашого краянина відстояли "нулі" у протистоянні з харківським "Металістом 1925". За підсумком туру "Миколаїв" ділить десяту-дванадцяту позиції разом з одеським "Чорноморцем" та франківським "Прикарпаттям".

Друга ліга. Група А. 13 тур
"Поділля" (Хмельницький) - "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - 1:1

"Чайка" під орудою Тараса Ільницького у 13-му турі Другої ліги розписала мирову у Хмельницькому - 2:2. До того ж, "чайківцям" вдалось у меншості (!) зрівняти рахунок та зберегти позитивний для себе результат. Після 13-го туру "Чайка" ділить восьму-дев'яту сходинки групи А разом з чернівецькою "Буковиною".

Друга ліга. Група Б. 13 тур
"Енергія" (Нова Каховка) - "Альянс" (Липова Долина) - 0:4
Олександр Нестерук (Е)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 36-ій хвилині. Олександр Лучик (А) відіграв весь матч і на 80-ій хвилині отримав попередження.

13-й тур у групі Б Другої ліги ознаменувався прикарпатським дербі - в Новій Каховці "Енергія" Олександра Нестерука приймала "Альянс" Олександра Лучика. Обидва наші краяни вийшли з перших хвилин, але Нестерук після двох пропущених голів "енергетиків" ще до перерви відправився у роздягальню. Натомість Лучик провів повний матч, напрацював на попередження і допоміг своїй команді перемогти - 4:0 на користь клубу з Сумщини. Завдяки перемозі "Альянс" закріпився на третій сходинці групи, тоді як "Енергія" наразі йде шостою.