Головні новини

Наші профі. Favbet Ліга: Куліш знову забиває (+ ВІДЕО)

Максим Куліш вдруге відзначився у футболці дублюючого складу "Олександрії" і прем'єрний автогол на професіональному рівні для Святослава Барасюка - про це і не тільки в тижневому огляді "Наші профі. Favbet Ліга".


Favbet Ліга. 9 тур
"Шахтар" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава) - 4:0
Тарас Саків (В)
відіграв весь матч.

Оборонець Тарас Саків відіграв повний матч у протистояні з донецьким "Шахтарем". Щоправда, не допоміг полтавській "Ворсклі" здобути бодай очко у Харкові - 0:4. Попри поразку "ворскляни" зберегли за собою дев'ятий рядок Favbet Ліги.

ФК "Олександрія" - ПФК "Львів" - 2:0
Микола Квасний (Л)
відіграв весь матч. Владислав Приймак (Л) і Володимир Адамюк (Л) не потрапили до заявки на матч.

"Олександрія" Володимира Шарана продовжує гонитву за лідерами чемпіонату. На вихідних олександрійці обіграли "Львів" - 2:0. У складі гостей весь матч провів Микола Квасний. Завдяки домашнім трьом пунктам "Олександрія" й надалі перебуває на четвертій сходинці. А от у "Львова" справи набагато гірші - зараз команда посідає передостаннє місце і перевага над "Олімпіком", який йде останнім, всього один бал.

U-21. Прем'єр-ліга. 9 тур
ФК "Олександрія" - ПФК "Львів" - 1:3
Максим Куліш (О)
вийшов у стартовому складі, на 20-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 65-ій хвилині. Віталій Жупанський (Л) залишився на лаві для запасних.

Максим Куліш вдруге поспіль відзначився голом у чемпіонаті U-21. Та, на жаль, "Олександрія" не змогла втримати переможний результат - 1:3 на користь "Львова". Голкіпер гостей Віталій Жупанський знову не брав участі у матчі "містян". У чемпіонаті дублерів "Олександрія" зберегла четверту позицію, тоді як "синьо-золоті" піднялись на шосту сходинку.

Відеоогляд матчу "Олександрія" U-21 - ПФК "Львів" U-21 (гол Куліша з 0:06):



"Динамо" (Київ) - СК "Дніпро-1" (Дніпро) - 4:0
Олександр Романчук (Дин.) залишився на лаві для запасних.

Продовжує чекати на свій шанс у чемпіонаті U-21 оборонець Олександр Романчук. На вихідних "Динамо" без участі нашого краянина розгромив "Дніпро-1" - 4:0. "Динамівці" наразі перебувають на другому місці, програючи лідеру полтавській "Ворсклі" один пункт.

U-19. Прем'єр-ліга. 7 тур
"Динамо" (Київ) - "Волинь" (Луцьк) - 5:0
Святослав Барасюк (В)
відіграв весь матч і на 64-ій хвилині відзначився автоголом.

Голкіпер Святослав Барасюк відіграв повний матч у складі юніорської "Волині". Та центральне протистояння зі столичним "Динамо" завершилось не на користь "хрестоносців" - 0:5. Один з голів киян до свого пасиву записав саме наш краянин. Невдача відкинула "Волинь" на п'ятий рядок чемпіонату U-19.

Відеоогляд матчу "Динамо" U-19 - "Волинь" U-19 (автогол Барасюка з 2:08):