Головні новини

Наші профі. Favbet Ліга: Владислав Приймак знову у грі

Владислав Приймак після більш ніж місячної перерви відіграв тайм за дубль "Львова", а Микола Квасний отримав пошкодження у нічийному протистоянні з "Зорею" - про це і не тільки в тижневому огляді "Наші профі. Favbet Ліга".


Favbet Ліга. 10 тур "Ворскла" (Полтава) - ФК "Маріуполь" - 1:1
Тарас Саків (В)
не потрапив до заявки на матч.

Полтавська "Ворскла" без участі оборонця Тараса Саківа вдома поділила очки з ФК "Маріуполь" - 1:1. Після 10-го туру "ворскляни" наздогнали у турнірній таблиці "Карпати" і тепер ділить з львів'янами дев'яту-десяту позиції чемпіонату.

ПФК "Львів" - "Зоря" Луганськ - 0:0
Микола Квасний (Л)
вийшов у вийшов у стартовому складі і був замінений на 12-ій хвилині. Владислав Приймак (Л) залишився на лаві для запасних. Володимир Адамюк (Л) не потрапив до заявки на матч.

Вже на 12-ій хвилині матчу з "Зорею" оборонець "Львова" Микола Квасний отримав пошкодження через яке не зміг продовжити гру, а "синьо-золоті" зуміли в меншості втримати "нулі" - 0:0. Владислав Приймак відновився після ушкодження і за грою спостерігав з лави для запасних, тоді як Володимир Адамюк вже традиційно опинився поза заявкою "містян". За підсумком звітного туру "Львів" залишився на передостанній сходинці Favbet Ліги.

ФК "Олександрія" - "Карпати" Львів - 2:1

Безпрограшна серія "Олександрії" Володимира Шарана в еліті українського футболу сягнула п'яти матчів. На вихідних "олександрійці" вирвали перемогу у домашньому протистоянні зі львівськими "Карпатами" - 2:1. "Олександрія" продовжує гонитву за лідерами чемпіонату й наразі посідає четверту позицію, а відставання від столичного "Динамо" та "Десни" складає всього один пункт.

U-21. Прем'єр-ліга. 10 тур
ПФК "Львів"
- "Зоря" Луганськ - 1:0 Владислав Приймак (Л) вийшов у вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. Віталій Жупанський (Л) залишився на лаві для запасних.

У переможному матчі дублерів "Львова" проти "Зорі" вперше за кілька останніх турів на полі з'явився оборонець Владислав Приймак, що вийшов у стартовому складі і був замінений по перерві. А от голкіпер Віталій Жупанський вчергове залишився на лаві для запасних. Домашні три очки дозволили "містянам" обійти у турнірній таблиці земляків з "Карпат" і піднятись на п'яту позицію чемпіонату U-21.

ФК "Олександрія" - "Карпати" Львів - 3:1
Максим Куліш (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 83-ій хвилині.

Дублюючий склад "Олександрії" на вихідних здолав одноліток з "Карпат" - 3:1. Півзахисник Максим Куліш був замінений під завісу переможного матчу. "Олександрія" продовжує перебувати на четвертому рядку, а відставання від донецького "Шахтаря", що замикає призову трійку, складає чотири пункти.

"Колос" (Ковалівка) - "Динамо" (Київ) - 0:4
Олександр Романчук (Д)
увійшов у гру на 82-ій хвилині.

Вперше за місяць у футболці "Динамо" зіграв захисник Олександр Романчук. У матчі проти ковалівського "Колоса" наш краянин відіграв всього вісім хвилин, а "динамівці" перемогли - 4:0. Після 10-го туру кияни розташувались на другому місці, програючи лідеру полтавській "Ворсклі" один заліковий бал.