Головні новини

Наші профі. Favbet Ліга: "Олександрія" відбирає очки у лідера

"Олександрія" Володимира Шарана стала першим клубом, який зумів відбрати очки у "Шахтаря" і чергові невдачі "Львова" та "Ворскли" в нашому традиційному огляді "Наші профі. Favbet Ліга".


Favbet Ліга. 12 тур
"Зоря" (Луганськ) - "Ворскла" (Полтава) - 4:0
Тарас Саків (В)
не потрапив до заявки на матч.

Полтавська "Ворскла" розпочала друге коло розгромною поразкою у Запоріжжі - 0:4. Оборонець Тарас Саків не потрапив до заявки полтавців на звітну гру. Поразка відкинула "ворсклян" на одну сходинку вниз і тепер команда нашого краянина посідає одинадцятий рядок Favbet Ліги, випереджаючи "Львів" лише за додатковими показниками.

ПФК "Львів" - "Десна" Чернігів - 1:4
Владислав Приймак (Л)
відіграв весь матч. Микола Квасний (Л) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. Володимир Адамюк (Л) не потрапив до заявки на матч.

Невдало стартував у другому колі і ПФК "Львів" - "синьо-золоті" вдома були розбиті чернігівською "Десною" (1:4). Оборонці Владислав Приймак та Микола Квасний з'явились у грі з перших хвилин, тоді як Володимир Адамюк традиційно не потрапив до заявки господарів. За підсумком туру "Львів" перебуває на останньому місці і ділить звання аутсайдера разом з полтавською "Ворсклою".

"Шахтар" Донецьк - ФК "Олександрія" - 0:0

"Олександрія" стала першою командою в поточному сезоні УПЛ, яка зуміла відібрати очки у "Шахтаря", відстоявши у Харкові "суху" нічию - 0:0. Після 12-го туру команда Володимира Шарана опустилась на п'ятий рядок турнірної таблиці.

U-21. Прем'єр-ліга. 12 тур
ПФК "Львів" - "Десна" Чернігів - 0:1 
Віталій Жупанський (Л)
залишився на лаві для запасних.

Не зуміли здобути очок у протистоянні з "Десною" і дублери "Львова" - поразка 0:1. Голкіпер господарів Віталій Жупанський продовжує чекати свого шансу у складі команди U-21. Попри невдачу "Львів" зберіг за собою шосту позицію чемпіонату дублерів.

"Динамо" (Київ) - "Карпати" (Львів) - 4:3
Олександр Романчук (Д)
відіграв весь матч.

Вперше з початку сезону повний матч у дублюючому складі "Динамо" провів захисник Олександр Романчук, а "динамівці" вдома "перестріляли" львівські "Карпати" - 4:3. Столичні футболісти продовжують гонитву за лідером чемпіонату "Шахтарем" і наразі програють "гірникам" лише один пункт.

"Шахтар" Донецьк - ФК "Олександрія" - 3:1
Максим Куліш (О) відіграв весь матч.

Дублери "Олександрії" у звітному турі не зуміли створити проблем лідеру турніру "Шахтарю" - поразка 1:3. Півоборонець Максим Куліш провів у складі гостей всі 90 хвилин. Попри поразку від лідера олександрійці залишились на четертому місці чемпіонату U-21.

U-19. Прем'єр-ліга. 10 тур
ФК "Олександрія" - "Волинь" (Луцьк) - 3:3
Святослав Барасюк (В)
не потрапив до заявки на матч.

Юніори "Волині" без участі голкіпера Святослава Барасюка розписали мирову з однолітками з "Олександрії" - 3:3. Нічия залишила "хрестоносців" на шостій сходинці юнsорського чемпіонату.