Головні новини

НФК "Ураган" - "Епіцентр К Авангард": прев'ю матчу 1-го туру (+ LIVE)

Новий сезон Favbet Екстра-ліги франківський "Ураган" розпочне на домашній арені.


Першим суперником "драконів" у елітному дивізіоні українського футзалу стане одеський "Епіцентр К Авангард". Влітку одеський клуб зберіг свій минулорічний кістяк, щоправда кардинальні зміни торкнулись тренерського штабу. Так, в липні команду очолив знаний український фахівець Роман Смірнов, що минулоріч працював у клубі польської Екстракляси "Погонь 04". Окрім того, до рідної Одеси повернувся і наддосвідчений Олександр Вершинін, за плечима якого не один комплект нагород чемпіонату Білорусі.

Влітку одесити під орудою нового наставника провели доволі плідну підготовку до сезону, зігравши ряд товариських матчів та взявши участь у традиційних Кубку Дунаю в Румунії та Кубку Львівщини-2019. Зокрема, у Румунії команда Романа Смірнова двічі поступилась місцевим "Галац Юнайтед" (0:2) та "Дунері" (0:4) і завершила турнір на четвертій позиції. Далі були дві перемоги у спарингах проти дублерів "Продексіма" (4:0 та 2:1), а також участь у Кубку Львівщини, де команда здобула бронзові нагороди, обігравши у грі за третю сходинку новачка Favbet Екстра-ліги "Food Centre-СумДУ" у серії пенальті - 3:2.

Як вже було сказано вище, гравецький ансамбль "Епіцентру" залишився без помітних змін у порівнянні з минулим сезоном. Лідерами команди є молоді брати Бондаренки та Євген Свірідов, а також новачок Олександр Вершинін. Що цікаво, у складі одеситів виступає і один екс-"ураганівець" - Олександр Гірка-молодший.

"Ураган" - "Епіцентр К Авангард": історія протистоянь
Загалом сьогоднішні суперники провели чотири поєдинки у рамках чемпіонату України. У сезоні 2017/2018 команди обмінялись домашніми перемогами з однаковим рахунком 2:1. А от минулого сезону в Одесі "дракони" влаштували розгром одеситам (1:5), а в Івано-Франківську розписали бойову нічию - 3:3.

"Ураган" - "Епіцентр К Авангард": 4 матчі (+2=1-1, різниця м'ячів - 11:7)
Історія матчів:
Сезон 2017/2018:
"Епіцентр К Авангард" – "Ураган" – 2:1 (Коваленко, 24, К. Бондаренко, 36 - Шотурма, 38)
"Ураган" – "Епіцентр К Авангард" – 2:1 (Цілик, 4, Шотурма, 28 - Остапчук, 19)

Сезон 2018/2019:
"Епіцентр К Авангард" – "Ураган" – 1:5 (К. Бондаренко, 31 - Федюк, 16, Цілик, 19, Когут, 20, Фаренюк, 21, Абакшин, 30)"Ураган" – "Епіцентр К Авангард" – 3:3 (Абакшин, 6, Микитюк, 13, Когут, 40 - Остапчук, 20, Гірка, 31, Дрозд, 38)

Сьогоднішній матч розпочнеться о 15:00 у Манежі КФВ. Прийдіть підтримати улюблену команду у першому матчі сезону!

"Ураган" - "Епіцентр К Авангард" Одеса
13 вересня. Favbet Екстра-ліга. м Івано-Франківськ, спорткомплекс КФВ - 15:00
Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), О. Хомич (Луцьк), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)