Головні новини

Наші профі. ПФЛ: з перемогою лише "Альянс"

На вихідних лише "Альянс" Олександра Лучика зумів здобути перемогу серед всіх клубів наших профі у Професіональній футбольній лізі.


Перша ліга. 10 тур
"Металіст 1925" (Харків) - "Волинь" (Луцьк) - 2:0
Ростислав Волошинович (В)
не потрапив до заявки на матч.

Фатальною для головного тренера "Волині" Андрія Тлумака стала поразка у Харкові (0:2), після якої наставник подав у відставку. Наш півзахисник Ростислав Волошинович продовжує заліковувати пошкодження і участі у матчі не брав. За підсумком туру "хрестоносці" зберегли за собою восьму позицію Першої ліги.

"Інгулець" (Петрове) - МФК "Миколаїв" - 3:2
Іван Сондей (М)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Миколаївські "містяни" на вихідних у напруженому матчі поступились петровському "Інгульцю" - 2:3. Півзахисник Іван Сондей вийшов з перших хвилин і був замінений по перерві. Невдача відкинула "корабелів" на десятий рядок чемпіонату.

Друга ліга. Група А. 11 тур
"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка)
- "Полісся" (Житомир) - 0:1

Шість матчів поспіль не може перемогти "Чайка" під керівництвом Тараса Ільницького. Цього разу "чайківці" вдома не змогли зупинити житомирське "Полісся" - 0:1. За підсумком першого кола "Чайка" розташувалась на десятому місці групи А Другої ліги.

Друга ліга. Група Б. 11 тур
"Енергія" (Нова Каховка)
- "ВПК-Агро" (Магдалинівка) - 2:4
Олександр Нестерук (Е)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 54-ій хвилині.

Новокаховська "Енергія" продовжила свою "чорну" смугу - вчора команда Олексадра Нестерука вдома поступилась "ВПК-Агро" (2:4). Наш краянин з'явився на полі з перших хвилин. "Енергія" продовжує йти на дно у турнірній таблиці групи Б - за підсумком туру команда опустилась на шосту сходинку.

"Альянс" (Липова Долина) - "Кристал" (Херсон) - 2:1
Олександр Лучик (А)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 54-ій хвилині.

Перемогою над лідером завершив першу коло "Альянс" Олександра Лучика. У неділю "альянсівці" мінімально здолали херсонський "Кристал" - 2:1. Обігравши прямого конкурента в боротьбі за першу сходинку, клуб з Сумщини наблизився до херсонців на відстань двох залікових пунктів.