Головні новини

Наші профі. Футзал: голи Корсуна та Королишина

Тарас Королишин забив другий гол у білоруській Вищій лізі, а Ігор Корсун двічі відзначився у футболці національної збірної - про це і не тільки в тижневому огляді "Наші профі. Футзал".


Білорусь. Вища ліга. 3 тур
"Сталіца" (Мінськ)
- "Борисов-900" (Борисов) - 4:2
Тарас Королишин (С)
виходив на паркет у першій п'ятірці і на 15-ій хвилині відзначився голом.

Тарас Королишин відзначився другим поспіль забитим м'ячем у білоруській Вищій лізі. Наш універсал відкрив лік голам у поєдинку "Сталіци" та "Борисов-900" і допоміг своїй команді перемогти - 4:2. Після трьох турів "Сталіца" ділить другу-третю сходинку разом з гомельським "БЧ".

Відеоогляд матчу "Сталіца" - "Борисов-900" (гол Королишина з 2:08):


Чехія. Перша ліга. 3 тур
"Олімпік" (Мельнік)
- "ЕРА-ПАК" (Хрудім) - 0:13
Павло Русак (О)
вийшов на паркет у стартовій п'ятірці і був замінений на 21-ій хвилині.

Один тайм у поєдинку проти фаворита чеської ліги "ЕРА-ПАК" провів голкіпер Павло Русак. Протягом двадцяти хвилин наш страж воріт пропустив п'ять м'ячів, а "олімпійці" розгромно поступилися - 0:13. За підсумком звітного туру "Олімпік" перебуває у когорті трьох команд, що ще не здобували очок у поточному сезоні.

Польща. І ліга. Група "Північ". 1 тур
БСФ "Бохня"
- КСФТ "Бжеґ" - 1:4
Василь Кефа (БСФ)
виходив на паркет у першій п'ятірці.

Універсал Василь Кефа дебютував у польській І лізі. У домашньому поєдинку "Бохнї" та КСФТ "Бжеґ" нащ краянин виходив у першій п'ятірці, та не допоміг своїй команді здобути бодай очко на старті сезону - 1:4 на користь гостей.

Товариські матчі збірних
Україна - Румунія - 2:5
Ігор Корсун (У)
виходив на паркет у першій п'ятірці і на 3-ій хвилині відзначився голом. Петро Шотурма (У) і Микола Микитюк (У) виходили на паркет у першій п'ятірці. Тарас Королишин (У) виходив на паркет у другій п'ятірці.

Прем'єрний матч на франківському паркеті видався невдалим для збірної України - "синьо-жовті" поступились збірній Румунії (2:5). Символічно, що перший гол національної збірної в Івано-Франківську провів прикарпатський футзаліст Ігор Корсун, що нині захищає кольори херсонського "Продексіму".

Відеоогляд матчу Україна - Румунія (гол Корсуна з 0:08):



Грузія - Україна - 1:4
Ігор Корсун (У)
виходив на паркет у першій п'ятірці і на 33-ій хвилині відзначився голом. Петро Шотурма (У) і Микола Микитюк (У) виходили на паркет у першій п'ятірці. Тарас Королишин (У) виходив на паркет у другій п'ятірці.

"Синьо-жовтим" вдалось наповну реабілітуватись у другому матчі проти збірної Грузії - 4:1. До історичної перемоги доклався і Корсун, що відзначився голом на 33-ій хвилині поєдинку.

Відеоогляд матчу Грузія - Україна (гол Корсуна з 5:04):