Головні новини

Наші профі. Favbet Ліга: дебютний гол Максима Куліша (+ ВІДЕО)

Максим Куліш забив дебютний гол в сезоні, а "Львів" все ближче до зони вильоту - про це і не тільки в тижневому огляді "Наші профі. Favbet Ліга".


Прем'єр-ліга. 8 тур
ПФК "Львів"
- "Олімпік" (Донецьк) - 0:1
Микола Квасний (Л)
увійшов у гру на 46-ій хвилині. Владислав Приймак (Л) і Володимир Адамюк (Л) не потрапили до заявки на матч.

Ніяк не може розжитись очками під керівництвом нового наставника ПФК "Львів". У 8-му турі Favbet Ліги команда Володимира Мазяра поступилась донецькому "Олімпіку" - 0:1. По перерві у гру вступив Микола Квасний, а Владислав Приймак і Володимир Адамюк не потрапили до заявки "Львова" на гру. "Синьо-золоті" й надалі перебувають на одинадцятій сходинці чемпіонату, а перевага над "Олімпіком", що перебуває у зоні вильоту, складає всього один бал.

"Колос" (Ковалівка) - ФК "Олександрія" - 1:1

"Олександрія" Володимира Шарана впустила можливість піднятись на другу позицію, несподівано поділивши очки з "Колосом" - 1:1. За підсумком туру "жовто-чорні" зберегли за собою третю сходинку чемпіонату, а відставання від чернігівської "Десни", що поки йде другою, скоротилось до одного пункту.

U-21. Прем'єр-ліга. 8 тур
"Ворскла" (Полтава) - "Динамо" (Київ) - 1:3
Тарас Саків (В)
відіграв весь матч і на 44-ій хвилині отримав попередження. Олександр Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

У матчі команд лідируючої групи чемпіонату дублерів столичне "Динамо" переграло полтавську "Ворсклу" - 3:1. У складі "ворсклян" весь матч відіграв Тарас Саків, а от "динамівець" Олександр Романчук спостерігав за грою з лави для запасних. Домашня поразка коштувала "Ворсклі" лідерства в чемпіонаті, тоді як "Динамо" ділить з "Олександрією" третю-четверту позиції.

"Колос" (Ковалівка) - ФК "Олександрія" - 0:1
Максим Куліш (О) вийшов у стартовому складі, на 65-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 83-ій хвилині.

Перемогу дублерам "Олександрії" над ковалівським "Колосом" приніс влучний удар нашого півзахисника Максима Куліша, проведений на 65-ій хвилині гри - 1:0. Для Куліша цей гол став дебютним в новому сезоні. Як вже повідомлялось вище, дублери "Олександрії" наразі ділять третю-четверту позиції разом з однолітками з "Динамо".

Відеоогляд матчу "Колос" U-21 - "Олександрія" U-21 (гол Куліша з 1:35):