Головні новини

Чемпіонат області: "Прикарпаття-Тепловик" обіграв "Бескид" та інші матчі 4-го туру

Завдяки сьогоднішній перемозі на домашній "Гірці" франківський "Прикарпаття-Тепловик", як мінімум, до середи очолив турнірні перегони чемпіонату області.


Поєдинок проти "Бескида" для юних франківчан видався доволі складним, адже препарувати оборону суперників команді Сергій Пташника вдалось лише на екваторі (!) другого тайму. Саме тоді досвідчений Олег Веприк реалізував пенальті, а за кілька хвилин Олег Павлюк, вийшовши віч-на-віч з голкіпером без особливих проблем переграв останнього - 2:0. Поєдинок юнаків завершився з аналогічним рахунком на користь господарів поля.

"Прикарпаття-Тепловик" - "Бескид" Надвірна - 0:2 (0:0)
8 вересня.
м. Івано-Франківськ, стадіон "Гірка".
Голи: Веприк, 72, пен, Павлюк, 76.

А от франківська "Ніка-Вовчинець", на превеликий жаль для власних симпатиків зазнала четвертої поразки в сезоні. Цього разу команда Анатолія Полякова не встояла під натиском "Турки" - 0:3.

ФК "Турка" - "Ніка-Вовчинець" - 3:0 (1:0)
8 вересня. с. Турка, стадіон "Колос".
Голи: Маковійчук, 28, Горбатий, 53, Кравців, 68.

Ще в одному матчі дня "Карпати" з Брошнів-Осади в гостях завдали поразки ямницькому "Вихору" - 3:2. Заключні два поєдинки туру між "Нафтовиком" та "Покуттям", а також "Пробоєм" та "Карпатами-Енергетиком" пройдуть у середу, 11-го вересня.

За підсумком ігрового вік-енду "Прикарпаття-Тепловик" очолив турнірну таблицю Першої ліги, випередивши коломийське "Покуття" на один пункт. Щоправда, коломияни свій матч звітного туру проведуть у середу. Справи іншої команди з обласного центру "Ніки-Вовчинець" наразі дуже невтішні - після 4-турів команда посідає останню сходинку таблиці, маючи "бублик" у графі "очки". Турнірна таблиця та календар матчів чемпіонату області та ДЮФЛІФО можна переглянути у розділі ТУРНІРИ нашого сайту.