Головні новини

Наші профі. Жінки: "ель-класико" не на користь наших

Жіноче "класичне" завершилось перемогою чинних чемпіонок, а в прикарпатському дербі сильнішим виявився "Львів-Янтарочка" - про це і не тільки в нашому традиційному огляді "Наші профі. Жінки". 


Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 7 тур 
"Житлобуд-1" (Харків) - "Житлобуд-2" (Харків) - 1:0 
Вероніка Андрухів (Ж-2) і Любов Мохнач (Ж-2) відіграли весь матч. Роксолана Кравчук (Ж-2) увійшла у гру на 82-ій хвилині. 

Протистояння двох претендентів на чемпіонство, двох харківських "Житлобудів" давно вже стало головною родзинкою жіночого чемпіонату України. У першому дербі нового сезону все вирішив один забитий м'яч Надії Куніної, який і приніс перемогу господаркам поля - 1:0. У складі гостей Вероніка Андрухів та Любов Мохнач відіграли всі 90 хвилин, а Роксолана Кравчук з'явилась на полі під завісу гри. "Житлобуд-2" тепер ділить першу-третю позицію разом з "Житлобудом-1" та "Єдністю-ШВСМ" - в усіх трьох команд по 12 залікових пунктів. Щоправда, "Єдність" та "Житлобуд-2" провели на три та одну гру більше за чинних чемпіонок.

"Львів-Янтарочка" (Львів) - "Ладомир" (Володимир-Волинський) - 2:0 
Романа Лукач (Л-Я), Тетяна Аполлоніна (Л) і Христина Перевізник (Л) відіграли весь матч. 

У дербі "прикарпатських" команд перемогу святкував "Львів-Янтарочка". Троє наших краянок провели на полі всі 90 хвилин. Перемога дозволила львів'янкам наблизитись до лідируючої групи і тепер "синьо-золоті" розташувались на шостому рядку. Щодо "Ладомира", то клуб з Волині перебуває на п'ятій позиції.

"Пантери" (Умань) - "Єдність-ШВСМ" (Плиски) - 0:3 
Надія Бойчук (П) залишилась на лаві запасних. 

Півзахисниця Надія Бойчук у звітному турі не взяла участі у поєдинку своїх "Пантер", які зазнали п'ятої поразки поспіль. Цього разу "Пантери" вдома поступились "Єдності" - 0:3. Поки уманський клуб посідає останню сходинку турнірної таблиці, не здобувши жодного очка у поточному сезоні.