Головні новини

Наші профі. ПФЛ: "Минай" наближається до лідерів

"Минай" Ігоря Ощипка наближається до лідерів Другої ліги, рівненський "Верес" Дмитра Гапончука та Тараса Пецківа знову програв - про це в нашому традиційному огляді "Наші профі. ПФЛ". 


Перша ліга ПФЛ. 5 тур 
"Колос" (Ковалівка) - "Авангард" (Краматорськ) - 2:2 
Олександр Лучик (А) залишився на лаві запасних. 

Одним з найцікавіших поєдинків туру у Першій лізі став двобій у Ковалівці, де зійшлись "Колос" та краматорський "Авангард". Суперники продемонстрували на диво результативний футбол і розписали бойову нічию - 2:2. Олександр Лучик за перипетіями звітного матчу спостерігав з лави запасних. "Нічия" залишила краматорський клуб на шостій позиції Першої ліги.

Друга ліга ПФЛ. 5 тур 
ФК "Калуш" - "Верес" (Рівне) - 1:0 
Дмитро Гапончук (В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 40-ій хвилині. Тарас Пецків (В) не потрапив до заявки на матч. 

Чорна смуга рівненського "Вересу" продовжується. І продовжили її футболісти "червоно-чорного" "Калуша", що мінімально обіграли рівнян на домашньому "Хіміку" - 1:0. У складі гостей Дмитро Гапончук вийшов у старті, та вже під завісу першого тайму був замінений, тоді як Тарас Пецків продовжує відновлюватись після пошкодження. "Верес" після п'яти турів Другої ліги посідає останню сходинку групи А.

ФК "Минай" - "Черкащина-Академія" (Білозір'я) - 3:1 
Ігор Ощипко (М) відіграв весь матч. 

Оборонець Ігор Ощипко став основним в тактичних схемах "Минаю" і вдруге поспіль відграв повний поєдинок, а його команда завдала поразки лідеру групи "Черкащині-Академії" - 3:1. Домашні три очки дозволили закарпатцям наблизитись до дуету лідерів на вдістань одного залікового пункту.