Головні новини

Наші профі. УПЛ: сенсаційна "Олександрія" Володимира Шарана

"Олександрія" під орудою Володимира Шарана вибилась у лідери, Володимир Адамюк та Владислав Приймак традиційно вийшли в "основі" "Львова", нападник Максим Куліш відзначився дебютним голом за молодіжку "Олександрії" - в нашому тижневому огляді "Наші профі. УПЛ".


Українська Прем'єр-ліга. 3 тур 
"Ворскла" (Полтава) - ФК "Львів" - 1:0 
Володимир Адамюк (Л) і Владислав Приймак (Л) відіграли весь матч. Ростислав Волошинович (Л) залишився на лаві запасних. 

Оборона "Львова" на чолі з Володимиром Адамюком та Владиславом Приймаком не встояла у матчі проти "Ворскли" - 0:1. Ще один наш краянин Ростислав Волошинович у звітній грі залишився на лаві запасних. Поразка відкинула "городян" на десяту сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги.

"Карпати" (Львів) - "Олімпік" (Донецьк) - 2:2 
Іван Сондей (О) відіграв весь матч.

Одним з творців міні-дива донецького "Олімпіка" у Львові став Іван Сондей. Хоч півоборонець і не забивав, та був ключовою ланкою в атакувальних розіграшах донеччан. Окрім того, Сондей потрапив до символічної збірної 3 туру УПЛ за версією авторитетного видання UA-Футбол. Львівська нічия дозволила "Олімпіку" піднятись на сьому позицію УПЛ.

"Десна" (Чернігів) - ФК "Олександрія" - 0:2 

"Олександрія" Володимира Шарана стала головним ньюсмейкером старту сезону в Українській Прем'єр-лізі. Ще б пак, у перших трьох турах олександрійці показали стовідсотковий результат і очолили турнірну таблицю УПЛ, випередивши столичне "Динамо" за кращими додатковими показниками.

U-21. Прем'єр-ліга. 3 тур 
"Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) - 2:1 
Олександр Романчук (Д) залишився на лаві запасних. Юрій Шпирка (Д) не потрапив до заявки на матч. 

У молодіжному "класичному" обійшлось без прикарпатців - "динамівці" Олександр Романчук залишився на лаві запасних, тоді як Юрій Шпирка не потрапив до заявки на гру. Після 3-го туру кияни ділять першу-другу сходинку разом з ФК "Олександрія".

"Арсенал-Київ" (Київ) - ФК "Маріуполь" - 2:0 
Андрій Тринчук (А) увійшов у гру у доданий арбітром до першого тайму час. 

Столичний "Арсенал-Київ" вдома розібрався з ФК "Маріуполь" - 2:0. Півзахисник господарів Андрій Тринчук увійшов у гру в доданий до першого тайму час. Завдяки домашнім трьом очкам "каноніри" піднялись на сьому позицію молодіжної УПЛ.

"Десна" (Чернігів) - ФК "Олександрія" - 0:4 
Максим Куліш (О) вийшов у стартовому складі, на 15-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 65-ій хвилині. 

Дебютним голом у новій команді відзначився Максим Куліш. У поєдинку молодіжних "Десни" та "Олександрії" Максим відкрив лік голам у зустрічі, а його команда впевнено перемогла - 4:0. "Олександрія" після звітного туру очолює турнірну таблицю молодіжної першості, випереджаючи "Динамо" лише за додатковими показниками.

"Ворскла" (Полтава) - ФК "Львів" - 0:3 
Тарас Саків (В) відіграв весь матч і 29-ій хвилині отримав попередження. Ростислав Волошинович (Л) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. 

У матчі дублерів "Ворскли" та "Львова" зі стартових хвилин з'явились одразу двоє прикарпатських футболістів - Тарас Саків з капітанської пов'язкою вивів на поле господарів, тоді як Ростислав Волошинович вийшов в стартовій одиндцятці гостей. У підсумку, в нашому дербі перемогли гості - 0:3. Наразі "Львів" розташувався на шостому місці чемпіонату U-21, тоді як "ворскляни" окупували дев'ятий рядок.