Головні новини

Наші профі. ПФЛ: перші очки "Вереса"

"Верес" Дмитра Гапончука і Тараса Пецківа набрав перші очки в сезоні, а "Авангард" Олександра Лучика переміг в Івано-Франківську - в нашому традиційному огляді "Наші профі. ПФЛ".


Перша ліга ПФЛ. 3 тур 
"Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Авангард" (Краматорськ) - 0:1 
Олександр Лучик (А) увійшов у гру на 81-ій хвилині.

У 3-му турі краматорський "Авангард" гостював в Івано-Франківську, де результат зустірчі вирішив один-єдиний м'яч - 1:0 на користь гостей стадіону "Рух". У складі переможців Олександр Лучик з'явився на полі лише напркиінці гри. Три очки, здобуті в Івано-Франківську, дозволили краматорцям піднятись на третю позицію Першої ліги.

Друга ліга ПФЛ. 3 тур
"Нива" (Вінниця) - "Верес" (Рівне) - 0:0 
Дмитро Гапончук (В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 56-ій хвилині. Тарас Пецків (В) не потрапив до заявки на матч.

Перші пункти в сезоні здобув рівненський "Верес" - у гостях "червоно-чорні" відстояли "нулі" у протистоянні з вінницькою "Нивою". Дмитро Гапончук традиційно з'явився з перших хвилин, тоді як Тарас Пецків взагалі не потрапив до заявки на звітну гру. Після 3 турів "Верес" ділить дев'яту-десяту сходинки групи А разом з тернопільською "Нивою".

ФК "Минай" - "Чайка" (Петропалівська Борщагівка) - 2:1 
Ігор Ощипко (М) увійшов у гру на 63-ій хвилині.

Потішив перемогою власних фанатів ФК "Минай" Ігоря Ощипка. У 3 турі Другої ліги минайці вдома зуміли дотиснути борщагівську "Чайку", а досвідчений оборонець увійшов у гру на 63-ій хвилині. Суботня перемога закріпила закарпатську команду у трійці групи А.