Головні новини

"Ніка" U-19 - "Карпати" U-19 (Львів) - 0:3. Коли клас б'є порядок

Товариська зустріч юніорів "Ніки" та львівських "Карпат" завершилась перемогою "зелено-білих". 


Вже на першій хвилині поєдинку франківці пропустили - не зумівши одразу увімкнутись у гру, проґавили нападника "зелено-білих", що без особливих труднощів розстріляв ворота Остапа Федика. Пропущений гол привів до тями наших гравців, та "Карпати" цього дня були на куражі і в середині тайму подвоїли перевагу - 0:2. До честі "Ніки", команда не засиджувалась в обороні, шукаючи свої шанси поблизу воріт гостей. Та знову швидка контратака "левів" завершилась фолом у власному карному майданчику і арбітр без вагань вказав на точку. З одинадцятиметрової позначки нападник "Карпат" був влучним - 0:3. Найреальніший шанс скоротити відставання у рахунку наприкінці тайму втратив Денис Чеканський, коли після розіграшу кутового пробив дещо вище воріт.

Традиційно по перерві Анатолій Поляков дав шанс зіграти всім гравцям, що наразі є в обоймі команди. І розпочався тайм з потужного дального удару від Богдана Дригана, що пройшов повз верхній кут воріт. Ситуація на полі вирівнялась і вже "Ніка" почала створювати моменти. Та цього дня забити бодай один м'яч юним франківцям так і не вдалось - поразка 0:3.

Товариський матч 
5 серпня, стадіон "Рух" (м. Івано-Франківськ), +27, 12:00
"Ніка" U-19 - "Карпати" U-19 (Львів) - 0:3 (0:3) 
"Ніка" U-19: Федик (Стельмащук, 46), Гнатів, Чеканський (гравець на перегляді, 85), Коржак (Нагірний, 43), Конрад, Полозяк (Дриган, 46), Дяків (Карабинович, 85), Лозицький (Матешко, 46), Боднарук, Щербаков (Урбанський, 60), Руденко (Соколенко, 43).

Інформаційна служба ФК "Ніка" Івано-Франківськ