Головні новини

Ігор Ощипко гратиме в ФК "Минай"

Досвідчений оборонець Ігор Ощипко відтепер виступатиме у Другій лізі вітчизняного футболу. 


Новим клубом 32-річного захисника стане новачок Другої ліги ФК "Минай". До клубу із Закарпаття Ощипко перебрався на правах вільного агента, адже попередня команда гравця кам'янська "Сталь" спочатку була перейменована у "Фенікс", а згодом взагалі припинила існування.

Довідка: 
Ігор ОЩИПКО (25.10.1985) - захисник, народився у с. Серафинці (Городенківський район). Після завершення навчання у столичному РУФК поїхав до клубу російської Другої ліги "Мострансгаз", де провів майже рік. Коли постало питання про зміну громадянства без вагань повернувся в Україну, де зумів пройти відбір до академії "Шахтаря". Не зумівши пробитись до основи "гірників" (здебільшого виступав у "Шахтарі-2" і "Шахтарі-3") перебрався до львівських "Карпат". У футболці львів'ян провів більше ста матчів протягом шести років і саме у якості "карпатівця" у 2010-му році викликався до лав національної збірної України.

Після львівського етапу кар'єри, виступав у австрійському "Штурмі", молдовській "Зорі" та болгарському "Ботеві", а у 2017-му знову повернувся до Львова - цього разу до складу ФК "Львів". У складі "синьо-золотих" відіграв 9 ігор і згодом перебрався до кам'янської "Сталі".