Головні новини

Петро Шотурма: "Поїдемо на Євро тільки за медалями"

Гравець "Урагану" і збірної України з футзалу поспілкувався з пресою під час підготовчого збору національної команди напередодні Євро-2018. 


Як зазначив Петро Шотурма, синьо-жовті готові поповнити власну колекцію медалей чемпіонатів Європи, в якій у них поки що два комплекти нагород (срібло ЧЄ-2001 і ЧЄ-2003).
"Команда перебуває в гарному настрої, тренування проходять на інтенсивному рівні. У першу чергу працюємо над фізичною підготовкою. Усе проходить чудово, у позитивній атмосфері, усі давно не бачилися. Хлопці готові на сто відсотків, ми розуміємо, що подібна подія буває раз на два роки. Румунія зараз підсилилася легіонерами, має технічну команду. Ми розберемо їхню гру і будемо готуватися їм протистояти. Поєдинки румунів поки що не дивилися, оскільки тактичні заняття ще попереду. Ще під час відбору ми говорили, що поїдемо на Євро тільки за медалями. Думаю, нам це під силу, тим більше, що ми вже показали себе в матчах з іспанцями та італійцями", - цитує універсала сайт ФФУ. 
Нагадаємо, футзальне Євро-2018 стартує 30 січня в словенській Любляні. На груповій стадії збірна України зіграє з Румунією (2 лютого) та Португалією (4 лютого). Усі матчі Євро-2018 транслюватимуть телеканали Футбол 1 та Футбол 2.